Masina de vot

Cum faci sa “te alegi”? Simplu! E criza? Da! Bun. Oamenii sunt flamanzi, da? Da. Ar face orice pentru un banut, nu? Pai, da. Bun. Noi suntem de la PSD, nu? Da, suntem, cu onor! Pai uite ce facem, cumparam voturile si la alegerile astea, pai ce p..aia noastra!

Luni, 1 iunie, sefii de detasament, de grupa si de celula au fost convocati la sediul PSD Sector 1, de langa Piata Victoriei, la o intalnire cu Adrian Vasile, secretarul executiv al TSD si seful asociatiei care urma sa faca platile. Tinerii au crezut ca urmeaza sa li se faca un instructaj pentru observatori. ‘Adrian Vasile ne-a zis insa ca nu mai au nevoie de observatori, ca au deja prea multi. si decat sa luam 50 lei pe zi ca observatori – desi initial fusese vorba de 300 lei – el ne propune sa facem altceva si sa castigam mult mai mult. Mai exact, sa ne mobilizam colegii si cunoscutii sa voteze cu PSD. Urma sa le dam un telefon cu camera cu care sa intre in cabina de vot si sa-si pozeze buletinul cu stampila ‘votat’ pe PSD alaturi de un act de identitate, carnet de student, permis de conducere, orice altceva decat buletinul, care oricum ramane la comisia sectiei de votare. Pentru fiecare vot astfel atras, noi ar fi trebuit sa primim cate 50 de lei, iar noi dadeam cat voiam celor care votau’, spune Dragos Nitu, student in anul I la Constructii.

Din Cotidianul de astazi.

Uite, si de-asta nu votez! Gata. A intarcat balaia. Sa vad daca am sa am chef la prezidentiale. Poate-l votez pe Nati Meir “Parnaie“, ca asa ceva merita tara asta de boi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: