re-ce-siunea pulii in cur

Basescu a iesit azi pe tv ca salvatorii pulii de bok-ul din cur sa ne explice la toti ca e re-ce-siu-ne, chit ca BNR-ul a fost prea optimist (+urecherea de rigoare)

Pai hai sa o luam asa: daca el e suficient de suparat pe bnr cat se se ia de ei (iar bnr-ul totusi si-a cam facut treaba in ultimele cateva luni, in sensul ca avem un curs de 4.2 nu 5 si asta este unicul lor rol major) de ce pula mea nu a sters pe jos cu cacatu ala de cacat bok care era fericit ca a avut incasari mai mari la buget in aprilie si ca avem primele semne ale iesirii din criza? Ca de bnr nu imi prea amintesc sa iasa la interval cu chef e chef ca treaba e misto. Dar pe bok da, mi-l amintesc, si inca foarte clar.

Intrebarile mele sunt valide pornind de la premisa ca nu a fost circ – ceea ce de fapt a fost. Mare circ. Asa ca baselu castiga pe azi titlu de “sictirul zilei”. Iar bok, pe langa titlul castigat natural prin cum il cheama, mai castiga titlul de carpa zilei. Carpa despre care Messa presupune ca ar fi poponar reprimat – dar despre asta o las pe ea.

Sictir. Parerea mea.

PS: era normal in aprilie sa fie incasari mai mari, ca e unele firme – alea mici pe care se straduie bok sa le omoare – care platesc darile trimestrial. E ironic ca el s-a bucurat fix de banii de la aia care “daca nu au 500 euro sa inchida”. Mai odata, SICTIR!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: