OBAMA is COOL!

Obama e foarte tare, drept pentru care tare mi-e ca o sa sfarseasca impuscat de vreun retard “pro-life”, aparator al “familiei traditionale”.

De ce zic asta?

Pai omul asta vrea sa abroge/modifice legea care “apara” casatoria, lege discriminatorie destul de recenta (1996) prin care, desi in 6 state americane mariajele homosexuale sunt legiferate si legalizate, restul statelor puteau sa nu recunoasca respectiva uniune.  Prin urmare, din cauza ca legea asta este inca in vigoare, partenerii de cuplu de acelasi sex nu pot inca beneficia de drepturile obisnuite pentru persoanele casatorite, chiar daca de facto ei “functioneaza” intr-un parteneriat de tip familial.

Obama este, prin urmare, cat se poate de COOL.

Si mi-e teama ca o sa-l impuste vreun descreierat, cum s-a intamplat cu medicul acela care facea avorturi TERAPEUTICE (nu “la cerere”, adica, ci “la necesitate” – pentru a salva viata mamei sau pentru a nu lasa un fat malformat, condamnat, sa vina pe lume!).

Cu alte cuvinte, mi-e teama ca oamenii prosti sunt multi si nu vor drepturi si libertati.

Advertisements

3 Responses

 1. Io am auzit altceva:

  http://www.americablog.com/2009/06/obama-justice-department-defends-doma.html

  Da’ s-o fi razgandit omu’, deh :D.

 2. Hm…

  Eu citisem stirea asta: http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-06-18&id=30981

  “Presedintele american a promis ca-si va respecta una dintre marile promisiuni de campanie, anume abrogarea “legii privitoare la apararea casatoriei” din 1996.

  Printre etapele prin care trebuie sa trecem figureaza abrogarea legii privitoare la apararea casatoriei. Cred ca ea este discriminatorie si vom colabora cu Congresul pentru a o modifica“, a subliniat Obama.”

 3. Obama este acum ocupat cu altceva. Se chinuie sa-i convinga pe astia ca:
  1. Asigurarea de sanatate “de stat” pe care o propune este FACULTATIVA, si doar una din sutele de optiuni de asigurare medicala din State.
  2. Asigurarea de sanatate “de stat” pe care o propune NU le va falimenta pe cele existente, private.
  Citez: “Why would private insurance companies go out of business? If they tell us that they’re offering a good deal, then why is it that the government, which they say can’t run anything, suddenly is going to drive them out of business? That’s not logical.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: