Cina de criza cu Andreea Vass

Cica duduia Andreea Vass iti da o cina la guvern daca castigi concursul ei de pe blog pe teme de idei de masuri anticriza.

Apai mi-a saltat inima de bucurie ca cineva asteapta ca noi, guvernatii, sa ne spunem parerea iar ei, guvernantii sa asculte. Si am si o idee anticriza, si inca un buna.

Inainte insa, nu inteleg cateva lucruri: tantitza aia e acolo pe post de consilier sau pe post de diva? ca un concurs dinasta parca suna mai putin aiurea daca e cina cu nicoleta luciu (de ex) sau vreo alta la fel, da cu consiliera lu primu ministru, fie el si un bok, parca as prefera o discutie serioasa iar cina as pastra-o pentru alt gen de vrajeli; ma rog, poate duduia scoate la interval de fapt singurul ei punct tare … ROFL ROFL ROFL. Apropo, oare cina aia e cu lumanarele si violonist? Si dupaia mai continua cu ceva? Hai sictir.

Mai am una pe care nu o inteleg: ba nene, guvernu e crashma? bodega? birt? ce dracu ma nene, da s-a inchis golden blitz? Sictir din nou!

Asa, si acum ideea anticriza:

Demisia baaaaaaaaaaa!

Plecati ba acasa, ca juma din criza sunteti voi! Nu va pricepeti decat la vrajeli si habar nu aveti  economie! In schimb ne bagati pe noi toti in cacat numa sa il realegeti pe basescu.

Parerea mea, chit ca nu o sa castig cina cu tantitza Vass. Ha. Ha. Ha.

Si traditionalul deja “HAI SICTIR!”

Advertisements

2 Responses

  1. Pai si? Nu-i baga nimeni in cap ideea ca ar putea din cei 100mil. Eur dati pe licente la Micro$oft sa faca firmele rominesti sa traiasca, dindu-le proiecte de implementare opensource in administratia publica.? (a tot zis Mogre de ani buni de asta, am mai zis si eu…) Poate si cistiga o cina…:))

  2. Gizas faching craist, alta cretina! Nu mai stiu ologii mintali cu ce sa iasa in fata….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: