Vaca asta o mai freaca mult?

De obicei ma abtin sa reduc persoane la statutul de mamifer erbivor cu coarne, dar vaca asta batrana si atoasa ma calca pe nervi teribil.

Gandul zice ca:

Curtea de Apel Bucuresti a admis in parte actiunea Universitatii ‘Spiru Haret’ impotriva Guvernului, in sensul ca a suspendat executarea a doua articole din HG 749 din 2009, care nu ii permit acesteia sa organizeze admitere […]

Vaca batrana si atoasa nu are alta treaba decat asta:

Ministerul declara ferm ca merge in continuare pana la capat, pana la intrarea in deplina legalitate a Universitatii ‘Spiru Haret.

Pai, phah, daca justitia a dat dreptate Universitatii Spiru Haret, inseamna ca e in deplina legalitate! Care e definitia legalitatii pentru vaci atoase? Sa umbli fara drept in bazele de date ale primariei si sa mituiesti electoral cu aparate de luat tensiunea?

Plus ca sunt multe alte bube in invatamant, altele decat o institutie particulara care organizeaza examene pe calculator, cum e firesc in secolul 21!

Coana ministreasa, esti la varsta ideala pentru retragerea catre post si rugaciune. Du-te, femeie, la biserica, si lasa-i pe unii competenti sa se ocupe de invatamant!

Later edit: o perspectiva interesanta despre Spiru Haret, din interior, la Horia Patrascu.

Advertisements

3 Responses

  1. Ohoo ca bine zici! Ce ma enerveaza cel mai mult la idioata asta e cum se da ea atotcunoscatoare si foarte foarte intelectuala si pusa pe cresterea culturii si educatiei in Ro. BULLSHIT! Bineinteles logica o scoatem din liceu dar pastram religia, asta numeste baba educatie.

  2. Bai, ca intotdeauna, in Romanika, CINE VREA sa faca scoala, face ( http://www.hotnews.ro/stiri-esential-6054964-elevii-romani-medaliati-aur-argint-bronz-olimpiada-internationala-informatica.htm?cfnl= ) iar cine vrea doar un kkt de diploma, fara acoperire in cunostinte, o rezolva la orice facultate, de stat ori paticolera…

  3. Bai, stii ce le-a dat vaca asta atoasa copiilor alora olimpici, in emisiunea lu Pepe si Badeasca, acum vreo saptamana si ceva? Cate o hartie! “Diploma” cica, din partea Ministerului. Ce sa faca cu diploma aia? Sa se strearga la cur! Daca eram in locul vreunuia dintre copii aia (care pareau destul de jenati de ridicolul situatiei) zau ca ma stergeam in direct cu hartia ministresei la cur si plecam din platou!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: