Comisia nutzi e de porc

Asta zice tanti nutzi, aka elena udrea. Cum ca comisia care o ancheteaza pe ea e de porc si ca ea s-a suparat pt ca comisia e de porc si nu se mai joaca cu comisia. De ce? Pai clar, pt ca e de porc. E, comisia de porc de fapt valabila dpdv procedural, ca e infiintata dupa cum zice legea, aceeasi lege care zice ca tanti nutzi tre sa se prezinte la tanti comisie.

Dar, dat fiind ca e o comisie de porc, facuta de parlamentari de porc, chit ca legea zice ca ea tre sa zica “prezent”, ea nu se mai duce.

Mai serios putin, si io cred ca comisia e de porc. De fapt tot parlamentul e de porc. Pe bune, asta cred eu. Cred ca e plin de hoti retardati, depasiti in rautate si prostie doar de ceilalti hoti retarzi din guvern. Asa ca, tanti nutzi are dreptate – aia e de porc si ea nu se mai joaca cu ei, chit ca legea zice altceva. Bravo ei!

Nu numai bravo ci chiar mai mult, pt ca tanti e si o sursa de inspiratie pentru mine. Asa ca de maine nu mai platesc taxe. Asa, pt ca aia de la ANAF e de porc. Dap. Am invatat de la tanti nutzi sa imi sustin cu fermitate parerile, chiar atunci cand legea zice altceva. Asa ca, devreme ce tot sunt convins ca anafu e de porc, gata, nu mai platesc nimic.

Sa plateasca drecu aia care cred altceva. Si multumesc lu tanti nutzi, care in mod surprinzator a devenit o stea calauzitoare a vetii mele.

Sictir.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: