Dezamagire crunta. Crin Antonescu crede ca biserica are un cuvant de spus in stat.

Deci in apropierea alegerilor si Crin Antonescu pupa poala popii, desi se acopera grijuliu spunand ca “nu e bisericos”. Nu, nu ne multumiti pe toti asa, domnule aspirant la presedintie. Escrocul Patriarhul nu are niciun cuvant de spus in stat si este cel mult liderul alora care ii pupa poala, nu al “natiunii”. Punct.

Via Mediafax:

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, la scoala de vara a TNL, ca primul lucru pe care l-ar face ca presedinte al Romaniei, desi nu este ‘bisericos’, ar fi o discutie cu Patriarhul, pentru ca acesta este liderul spritiual al natiunii. […] ‘As avea o discutie cu Patriarhul, nu este o gluma. Cred ca, de ce, puteti ghici. Pentru ca Patriarhul BOR este liderul spiritual al acestei natiuni‘, a spus Crin Antonescu.

Marele Vraci Patriarhul BOR este… liderul spiritual al acestei natiuni??? Poftim? Carevasazica, eu nu sunt parte a natiunii? Ba da, din pacate sunt, si niciun popa nu e liderul meu spiritual si nici nu va fi vreodata. Eu nu am lider spiritual, eu sunt o fiinta libera si eu gandesc cu capul meu!

Mi-e teama ca am sa ajung sa-l votez pe ultrapenibilul Geoana, macar zice ca vrea sa reduca fiscalitatea si mhm, asta ar fi masura liberala, WTF??? (exemplu din mai 2009 aici si inca unul de luna asta, august 2009, aici).

Ah, penibil.

Advertisements

13 Responses

 1. Si ziua asta incepuse atat de bine….acum iar ma enervez.

 2. 😦 Da, sa stii… 😦

 3. Cam ce procent crezi c-ar lua in alegeri (nu uita ca 90% din votati nu stiu arimetica, limba romana, logica elementara si, ce sa mai vorbim, habar-n-au ce-i aia liberalism, socialism, consevatorism), deci ce procete si-ar lua la vot unul care-ar declara: “Vreau sa cred ca exista Dumnezeu, dar ma fut in gatu’ alora de se dau crestini, in timp ce au transformat BOR in cea mai mare si mai draceasca afacere din Romanika, afacere nu numai neimpozitata dar si sponsorizata de stat, din banii luati de la bobor.”?!?

 4. Daca pupa poala popii bine si indesat, ii cresc sansele.

  Io vreau unul care sa zica “exista, nu exista Mniezo, treaba lui, dar statul e stat!”. Atat.

 5. Pai il belesc popii si adio voturi; nu stii cum se voteaza la tara, ca popa spune-n slujba CU CINE sa voteze drept-credinciosii?

 6. De ce are Biserica un cuvant de spus ? Cam aici se opreste treaba, n-ai nevoie de complement (in stat e deja prea mult)

 7. Propun sa-l votam pe Daniel presedinte… imparat.

 8. @ Krossfire – Corect, dar hai sa o luam pas cu pas, intai macar afara din stat…

  @ Nastafavrie – hai sa-l ducem la DNA…

 9. Vrabia malai viseaza.

 10. Cum am scris si pe bombacu neuroni, in Romanika nimeni nu are curajul sa-si bage pula-n ei de popi, sa transforme statul dintr-un stat condus (si) de biserica intr-un stat laic, care nu ia impozite de la saraci ca sa le deie BOR-ului cu cele 14 miliarde RON avere si 90 milioane de euroi, venituri anuale declarate declarate (a primit cineva/candva chitanta de la popa pentru banii luati pentru botez, inmormantare, cununie, acatiste, lumanarui, wtf???), ci, in loc sa le deie 42 de milioane de euroi de la buget, in fiecare an, le-ar impozita averea de 13 miliarde + veniturile de 90 de miliarde…
  De ce nu are curajul nimeni?
  Fiindca in Romanika voteaza incultii (se stie ca prostia & incultura ori tacaneala sunt direct proportionale cu credinta) & pensionarii (care, odata ce se-apropie clipa finala, devin foarte, NU credinciosi, credinciosul adevarat nu-i rau, barfitor, egoist si ravnitor la avutul altuia, deci devin niste acerbi simulatori de credinta), reiau, fiindca in Romanika 90% din votanti sunt needucati, nebuni si/sau hodorogi cu-n picior in groapa, politicienii TREBUIE sa faca mumos la popime! Iar popo-sataneii STIU asta. Deci, ori NU votezi, ori ignori textele de genul celui kkat de Crin…

 11. Inadmisibila si iresponsabila declaratie pentru un presedinte de partid ce se pretinde a fi liberal.

  Intr-adevar, n-ar trebui sa ma mire faptul, avand in vedere ca in Romania nici un partid nu-si respecta doctrina. Dar chiar si asa, e intristator acest lucru.

  Haideti, domnule Remus Cernea, candidati, ca sa am si eu in sfarsit pe cine sa pun stampila la vot.

 12. Pai candideaza, voteaza-l. Si eu il votez in turul 1.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: