Religia poate deveni materie de BAC!

Nu-i destul ca tampitii vor sa scoata logica din programa, ca elevii nu afla despre cum au evoluat speciile, ca scoala e varza si scoate messengezi cu gandul la futai, ca vacuta care a tastat mizeria asta:

sy scz limbaju’dar daca imi permit..sy am dc de ce sa nu injur??am dreptatte!!sy daca tzyy la cineva dc sa no facy??mai bine din dragoste decat la 20 de ani nuam ca sa nu fy aratata d toata facultatea ca nu teay…si atunci o facy la vrajeala!ce p*la mea atata chestye pt asa ceva???sy nu mai pronuntaty ca alea care o fac d la o anumita varsta mai mika is c*rve!!invatazty sy voi lexicu’..ca c*rvele se f*t cu mai multzy bah !!asa ca..tacety in mortzyy vostry de crytycatory!ii o chestye despre care se discuta sy gata..aia nu inseamana ca facy p cine ty se scoala tye c*rva!!mars mah!!care au scrys asa ceva abereaza!!sy cam atata..sy daca yubity sy suntetzy yubite sy constyente de ce facety f*tetzy frate ….sy nu mai luaty altyy saua ltele in seama ca pana la urma nu se f*t ele sau ey..datzy draq!FACETYO CU CAP!!ATATA VA SPUN CA SFAT

(Sursa: laurentiu.elenaworld.net – mai sunt exemple horror acolo si probabil ca fetele de 11 ani care fac sex anal ca sa ramana virgine sunt si credincioase)

Si nu-i destul ca BAC-ul se ia cu note mari degeaba, ca amaratii aia de elevi habar n-au pe ce lume sunt.

Si nu-i indeajuns ca Îps Daniel se plimba prin Parlament ca la el acasa si e consultat pe probleme de educatie si ca religia se preda in scoli si ca dau bani popilor imputiti impotriva vointei mele, dupa ce mi-i fura statul din buzunar cu darile impuse!

Nu-i! Uite ce vor astia (zice Cancan):

Clericii de la Arhiepiscopia Romano-Catolica au propus ca Religia sa fie disciplina de bacalaureat. Acestia au trimis o scrisoare deschisa catre Ministerul Educatiei prin care Inalt Presfintitul Ioan Robu, Arhiepiscop si Mitropolit de Bucuresti, isi exprima preocuparea pentru obligativitatea studierii Religiei in licee. […] “Dorim ca Religia sa se predea la toate ciclurile de invatamant si chiar sa fie aprobata ca materie de BAC“, a declarat sursa precizata.

Va dati seama, ala vrea ca plozii sa-si poata alege la BAC materia “nimic”.

Advertisements

5 Responses

 1. Iara ma citez, citand pe Marin Preda: [Si uite-asa ajungem iara la fisolofu’ peizan-Moromete, cu-ale sale vorbe de duh:

  “Şi da-ne nouă, Doamne, cat mai multe parastase şi colive şi adu cât mai multe proaste la biserică!”, ca si popii ie in criza, din care-i scot proastele bigote…]
  Iara daca bigotele ie tinere si educate ca himenu’ ie sfant pan-la “Isaia dantuieste” & “cearceafu’ fluturand”, poate da si popii mui si sparge inele maro de prospaturi, ca si ei ie barbati, si coanele preotese ie najpalii si grasane ca scroafele gestante. 😉

 2. Imi e sila de tara asta, de popi, de babe proaste, de copile inculte care se “fut cu cap” ca sa-si pastreze himenul intact, de legi idioate etc.
  Nu e suficient ca si asa unii termina facultatea si habar nu au sa scrie corect romaneste, nu e suficient ca abandonul scolar e in crestere si ca unii abia au reusit sa treaca de BAC prin nota de la sport, acum vor ca religia sa devina materie de examen. O sa ajungem o natie de inculti religiosi. Lipseste ca de-acum inainte sa avem popi in comisiile de examinare de la medicina, nu de alta dar sa nu se piarda pe drum “puterea vindecatoare si intaritoare de sistem imunitar a rugaciunii” si calitatile curative si miraculoase ale aghiasmei”. Deja ma gandesc ca o sa ajung prin spital batuta ca nu mi-am facut cruce cand trec pe langa o biserica.

 3. @Dada – si in spital batuta iar daca nu iti stii rugaciunea.

 4. Si am zis, am zis eu ca o sa devina religia materie la bac. Chiar pe blogul asta comentasem, chiar aici am spus ca o sa fie religia materie de bac “Daca tot a schimbat atat de mult bacalaureatul, ma astept sa apara si religia ca subiect de bac.

 5. Vai de bietii aia care sunt de alta religie si au tupeul sa mearga la scoala …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: