Curve, droguri si educatie

Deci, sa nentzelegem: rahatii astia portocalii mi-au furat sloganu.  Ala cu care am zis ca o sa candidez daca oi candida vreodata la vreun post public. Adica curve, droguri si educatie. Bine, l-au furat pe bucati, partea cu curvele si drogurile in raportu comisiei ala de a facut multe valuri acum, si aia cu educatia de la comisia Miclea care se certa cu ecaterina si zau daca nu inclin, din putinele argumente pe fond pe care le-am auzit in tot scandalu politic, spre varianta portocalomicleasca.

Oricum, as putea da 1000 de motive de ce avem nevoie de curve, de droguri (usoare) si de educatie. Motivele pot porni de la fundamentari teoretice si pot ajunge pana la “e mai misto asha”.

Faza e ca rahatii portocalii mai ca ar avea dreptate. Ceea ce nu ar fi pentru prima oara in anii astia – ca doar nu au luat atatea voturi exclusiv pe cacaturi. Ce ma ingrijoreaza insa la asta nu e in ce masura raportu lu peste si vrajile lu miclea sunt ok, problema e ca in rahatii portocalii nu (mai) am incredere DELOC.

Cata vreme oamenii astia nu au cuvant, cata vreme azi a alba, maine-i neagra, aplica standarde duble pe fata, in aceeasi fraza, nu pot avea incredere ca ei de fapt asta vor. De fapt sunt 100% sigur ca in spatele acestor sustineri sunt alte motive, care nu au nimic in comun cu directiile sustinute de cele 2 comisii prezidentiale si ca daca interesele lor punctuale ar fi fost altele ar fi sustinut fara jena variantele opuse – totul numa sa se realeaga tiranu’

Un argument suplimentar ca astia o ard la vrajeala e ca exista pe vremuri o tanti deputat PD pe vremea ceea, Mariana Stoica pe numele ei, care a depus un proiect de elege in parlament pt legalizarea prostitutiei inca de pe la finalul anilor 90. Asa ca daca ar fi vrut sincer kestia asta macar ar fi rezolvat-o pana acum de mai multe ori, sau macar ar fi picat la vot si ne lamuream dracului cum stam si depaseam momentul.

Pe aialalta parte, nu pot decat sa fiu dezgustat de atitudinea liberalilor, care brusc au devenit puritani conservatori si care brusc apara morala publica de dragul voturilor de la babele degraba pupatoare de icoane, care in mod natural sunt revoltate si isterizate de asemenea mascarie – poate si pt ca au vazut cu okii mintzii cum ar fi aratat cariera lor intr-o asemenea ipostaza.

De la PSD insa nu ma asteptam la nimic, asa ca nici nu am fost dezamagit.

Revenint insa la PDL, parerea mea e ca baietii astia nu reusesc decat sa taraie in cacat inca un subiect absolut corect, in asa fel incat nimeni sa nu il mai deschida vreodata – cel putin eu unul am sa ma abtin sa sustin asa ceva pana nu dispar cimpanzeii astia oranj de la manete, incat sa nu ma amestec cu vrajelile lor numai pt a-mi da seama ca brusc interesele lor s-au schimbat si ca gata, nu mai vrem liberalizare.

Asa ca nu mai zic nimic. Decat traditionalul sictir.

Advertisements

One Response

 1. Bre, studiul, de fapt, n-are treaba cu culoarea politica. Cum sta treaba? Se fac tot felul de studii, de catre comisii de oameni de stiinta; kktii politici le au pe toate pe mana; din cand in cand, isi aleg cate o propunere, ce vine ca urmare a studiului si se hotarasc s-o sustina. Baisexul este bine sfatuit si se straduieste sa fie tot timpul “miezul de la dodoasca”, sa fie tot timpul pe sticla, nu conteaza daca laudat sau injurat (in sensul asta antenele sunt cele mai productive televiziuni pentru el si Voiculescu o stie!), dar sa fie continuu in atentia pulimii. Revenind la legalizarea curveloe si a consumului de marijana, este evident ca daca se scoate in afara legii alcoholul, avem mai putini betivi? Nu, vom pati ca americanii, vom avea mafioti imbogatiti de prohibitie.
  Stiu direct de la sursa (nu poci sa dau nume, ca n-am chef de belele), ca de cate ori apare cate un politician care vrea sa legalizeze futaiul pe bani (treaba care ie zicsta de cand lumea), se fac presiuni sa se potoleasca.
  Fata care vrea sa faca bani cu “organul” o poate face (si o chiar face) lejer si acum.
  Omul e facut sa fie atras de ce este ilegal. Tinerii olandeji nu se strica mai repede fiindca e legal sa meri la curve sau sa tragi o rasucita; parerea mea!
  Pe de alta parte, nu se face sa recunosti asta, asa ca n-o sa vezi prostitutia legalizata (ca noi suntem neam de credinciosi si ne ferim de pacate, chit ca:
  1.In frunte cu popii nostri, ne inchinam in primul rand la Ochiul Dreacului- Banul
  2.Ne facem asemanare (icoane), si ne inchinam la ele.
  3.Dracuim/ blestemam, luam numele Domnului Dumnezeu in desert.
  4.Popii nostri, cand cu conciliile, au mutat ziua Domnului, care nu prea mai este respectata.
  5.Nu prea respectam parintii.
  6.Ucidem direct sau indirect.
  7.Suntem desfranati.
  8.Furam de rupem, cand putem.
  9.Barfim si mintim.
  10.Jinduim la bunurile si bunastarea aproapelui.).

  Deci vom merge in continuare la curve ilegale, ca suntem neam de credinciosi. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: