De ce e in interesul BOR sa se legalizeze prostitutia?

Cica BOR se opune legalizarii sexului remunerat. Nu ca m-ar durea mai aproape de 3 metri de basca de parerea BOR in chestiuni care tin de legislatie, dar popoii nu-si vad interesul (sau se prefac?).

Ideea e ca daca se impoziteaza sexul cu plata si fetele vor fi nevoite sa taie chitanta pe care s-o usuce ca Tanta lui Pribeagu (sau era Toparceanu? nu mai stiu), pe calorifer, o parte din banii iesiti din piz se vor duce pe pu, adica in constructia de lacasuri de cult si salarii popesti grase. Plus ca popii raman oricum cu pacatoasele in genunchi pe sub patrafir la spovada si abtinere penitenta de la mancare ca sa slabeasca si sa arate bine si sa curga clientii.

Sau e mai profitabil sa spovedesti curva o data la spatamana si s-o faci sa se simta, proasta, atat de vinovata incat sa-si lase de bunavoie oralu’ si normalu’ in cutia milei? O fi mai consistenta colecta asa, sau cum?

Bai BOR, hai, nu va mai coditi ca fata mare in noaptea nuntii, ca vreti amarnic banii astia. Binecuvantati asadar cea mai veche meserie din lume, ca 2000 de ani de crestinism n-au putut s-o eradicheze, deci e clar: nu se poate. Mai bine sustineti legalizarea preacurviei din parcari de tiruri si camarute sordide si bucurati-va ca-l aveti pe Gângăvel Paleologu in scaunul ministerial la culte. Nu de alta, dar cu cultura s-a ocupat ta-su.

Vai de noi.

Advertisements

5 Responses

 1. in plus, daca se legalizeaza prostitutia vor avea paie consistente pe foc pentru a urla despre degradarea lumii – venirea apocalipsei, noua ordine mondiala, implinirea profetiilor etc.
  s-ar vedea cu “marele adevar” implinit si ar mai castiga creduli pe motivul “noi am profetit, se intampla asa cum zicem noi -> noi avem dreptate -> biserica&god rules”

  pe de alta parte, legalizarea placerilor (pacatelor) atarna greu in nebeneficiul bisericii.

 2. Bre, crezi-nucrezi, 90% din corveturi merge saptamanal la spovedit (si ie mari fane de caini-vagabontzi :-)) ). Asa ca legal/ ilegal, taica-popa isi ia tainu’ in bani & natura (baga botu’ la savarine, ca parasutele n-aduce la beserica coliva decat dupe ce se pensioneaza, nu te gandi la prostii! :-)) ). In plus, mai-marii popimii sunt pusi in pita de PSD (urmareste ce partid se opune de 19 ani legalizarii si-ti dai seama ce partid e pe felie cu Maharu & restu’ marilor pesti 😉 ), asa ca are ordin sa se opuna.

 3. Pai, Tizule, n-am scris si eu tot asta? Curvele cotizeaza greu la popi, afurisenia si grijania mamii ei de treaba!

  Adi, pai da, cu ce mai sperii omul cu iadul daca legea zice ca e ok la curve?

 4. Ar trebui inbolnaviti vreo 200 de blenoragie si las daca s-ar mai opune.

 5. Eu cred ca se opun ei cu blenoragie cu tot, ca doar n-a stat 2000 de ani blenoragia in calea crestnismului, nu-i asa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: