Anarchy! Mayhem! Havoc!

Dupa ce pesedeii au inghitit toate broastele de pe dunare cu ocazia asumarii raspunderii guvernului boc (ce hilar suna “guvernul cacat bok isi asuma raspunderea) acum s-au trezit si cu o pula infipta in cur. Asta pt ca cacatii aia portocalii nu au inteles si ei ca criza politica e fix ultimul lucru care ne trebe dupa ce ca nu au fost in stare nici ei nici pesedeii de vreo masura coerenta anticriza.

Nope, la ei totul, dar ABOSLUT TOTUL se subordoneaza realegerii intaiului consumator al natiei – cel degraba doritoriu de ospatati educati sa ospatareze. Asa ca ii doare in pula de criza politica, ii doare in pula de guvernare, ii doare in pula de noi, ii doare in pula pana si de ei insisi.

Totul se rezuma la realegertea lui basescu, pentru care am platit deja cu totii din “banul public” cea mai scumpa campanie electorala din 90 pana acuma. Nici macar chestia aia cu parlamentu mai mic si mai unicameral nu e pe buna pt baietii astia. De fapt, daca un parlament din 10 camere ar asigura realegerea consumatorului-jucator, cu siguranta ar sustine asta.

Si da, sunt dispusi sa ne arunce pe toti in maxim de haos si anarhie, pt ca de fapt ii doare fix in pula.

Da daca=i bal bal sa fie. OK, hai la tata cu anarhie. Hai ma baieti, vreau sa va vad cand se dizolva politia, cand nu o sa-i mai plateasca nimeni taxele si nu veti avea destui perceptori sa ii ia pe toti, cand o sa va fugareasca lumea pe strada pentru o bucata de salam si o sa va rastoarne limuzinele si o sa le- arunce fix in girofar de ura si disperare.

Eu sunt pregatit sa supravietuiesc. Voi sunteti pregatiti sa fiti linsati?

Advertisements

3 Responses

  1. Îmi pare rău să te dezamăgesc, dar mi se par slabe șansele să se ajungă la anarhia de care zici. FMI sau Banca Mondială vor fi tot timpul la dispoziție să ne mai dea noi și noi împrumuturi prin care până ls urmă să ne cumpere cu totul, pe noi și pe toți ceilalți.

  2. Mai, Mogrule, dar unde esti tu pregatit sa supravietuiesti? Ai un buncar si nu stiu? Marturiseste!

    (OK, eu ma ocup de provizii, anul asta am facut multa zacusca si o gramada de dulceţ…)

  3. De fapt, la cat a aruncat pe fereastra cu fiecare iesire o sa ne doara serioas inca patru ani (ceva mai putin probabili decat pareau in 2008)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: