A picat cacatul

In sfarsit guvernul cacat s-a dus pulii de suflet. Ca la o incheiere de capitol vreau sa amintesc tuturor ca bok = cacat in turceste, iar bokluc = cacanarie – adica ce a fost rahatu asta de guvern cacat pana acum.

Pe scurt, nu pot decat sa constat ca acest guvern / prim cacat ministru a fost totusi cel mai cel pe cateva directii:

 • cel mai incoerent – atat de incoerent ca guvernul ciorbea era un monument de coerenta (a se aminti doar se dau / nu se dau / ba se dau tichetele de vacanta, pe interval de 3 zile)
 • cel mai penibil – aici vb in special de primul cacat ministru bok, cu problemele de personalitate specifice unui midget complexat parvenit
 • cel mai incompetent economic – pe cand toata lumea le spunea ca fac un prim ministru cacat ei explicau sus si tare ca cica ar avea dreptate; si sa nu uitam cele 20 miliarde de euro imprumutati in 9 luni de existenta!
 • cel mai incompetent juridic – desi cacatul bok e prof de drept constitutional a bagat la scurt 4 ordonante in 9 luni pe care curtea constitutionala le-a declarat neconstitutionale
 • cel mai populist – si aici esecul prima casa vorbeste de la sine, dar mai putem aminti noua lege a pensiilor, care in spatele unei intentii frumoase pt popor ar fi taiat pensiile tuturor pensionarilor militari, ca si rahatu ala cu cumulul pensie + salar care in loc sa trateze rana de la deget taia toata mana

A fost in schimb guvernul de vis a lu base. Altceva decat sictir nu imi trece prin cap.

Pe aialalta parte mie- groaza cand ma gandesc ce retarzi vor veni la guvernare de acum incolo. Nu pot totusi decat sa sper ca oricine ar fi ei, nu vor fi chiar in halu asta. Cel putin daca ma uit la ultimii 20 ani, in halu de cacat cum a fost guvernu bok cu motzu de pe el in frunte nu a mai fost NICI UNUL.

Parerea mea.

5 Responses

 1. E foarte posibil sa fie Klaus Johannis. PNL negociaza cu el, sa-l propuna cu o echipǎ de tehnocrati (cica).

  PS. Eram sigur ca pe Elucubratie o sa vad prima reactie vis a vis de caderea guvernului :))

 2. Ha! Am infrant!

 3. Parca spunea nenea Becali ca vrea si el sa candideze la presedentie…deci, cu un presedinte ca el, si guvernul va fi pe masura.
  Cand inchizi ochii si te gandesti la asta iti vine sa…….

 4. Ia sa va puneti pofta-n cui cu nenea Johanis. Nu ne dam primarele! Sa fie claro! Mai are case de “cumparat” la el in oras, lasati-l sa-si gat treaba!

 5. Uraaaa! A cazut guvernul. Mai putin si cade si presedintele. Urmatorul pe lista este chiar leul care va cadea de nu se va vedea, din cauza instabilitatii politice din tara. Traiasca competenta politicienilor nostri!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: