Angajez manager care sa aibe relatii bune cu banca

Cam asa suna afirmatia consumatorului-jucator cum ca e nevoie de prim ministru in relatii bune cu FMI-u.

Adica e ca si cum in loc sa angajez la pravalie la mine pe unu care sa stie sa conduca mustaria si sa produca bani mai multi decat are cheltuieli, l-as angaja pe unu care stie foarte bine sa se imprumute si sa cheltuie ce a imprumutat.

Decat asa mai bine il angajez pe portaru de la zoo, ca ala macar falimenteaza inainte sa ma ingroape in datorii, fata de ala cu relatii bune cu banca care va avea “calitatile” sa ma indatoreze mai mult si mai mult cat sa mai tina o vreme mustaria pe linie de plutire, numai pentru ca datoriile pe care tot eu le voi plati la final sa fie mai mari.

Nu,multumesc, nu zic ca nu e nevoie si de calitatile lui, dar numai sub controlul unuia care stie sa produca bani. Sa ca zic inca odata ca alegerea lui lucian croitoru este un mare cacat si sincer sa fiu sunt foarte tentat sa cred zvonurile care circula prin presa cum ca ar fi un securist neonorocit ofiter sub acoperire, ca altfel nu se lasa in halu asta aruncat caine surd la vanatoare, sacrificat pe altaru realegerii bashelului

Asa ca hai sictir bah!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: