De fapt criza politica e buna

Am realizat acest adevar simplu dar important a 739-a oara cand am auzit ca daca nu avem guvern stabil FMI-ul si tanti europa nu ne mai dau transele de bani si se duce dracului sandramaua asta de tzara.

Dupa care am inteles ca de fapt, cu cat primim mai multi bani imprumut, cu atat returnam mai multi; daca intr-adevar economia e atat de varza (sau statul si pensionarii sunt atat de multi) incat nu se pot plati pensiile si salariile de la stat din resurse interne, inseamna ca inca 1-2 transe de la baietii astia doar amana inevitabilul colaps care ne asteapta.

Ori daca tot e sa o dam in colaps, ce-ar fi sa o dam cu mai putine datorii decat cu mai multe datorii?

Hai curaj, strangeti din dinti, inchideti ochi siiiiiiiiii …… ANARHIEEEEEEEEEE!

Ne-o luam in gura cu totii pe macar 6 luni, dupa care, incet incet reintram in normal – un normal reconstruit poate pe principii economice solide si corecte, care sa tina cont ca banii se fac la privat, ca statul doar consuma si ca trebuie sa respecte acest privat care il plateste.

Si, cu putin noroc, poate castigam o supervizare sau chiar o guvernare externa, venita de la tanti europa, exasperata de cat de retarzi suntem, cu politicienii, analistii, specialistii si deontologii nostri.

Deci criza politica, in masura in care ne scapa de niste datorii si aduce maiaproape momentul vindecarii e de fapt chiar buna.

Asa ca hai sictir , curaj si un pas inainte in prapastie, ca o sa traim bine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: