Erdeesh. De porc. Inceputul.

Alaltaieri seara, ajunsei acasa si gasii netu de la erdeesh mort in papushoi. Booon, incep dansul deja enervant de cunoscut: telefon, sesizare, asigurari ca echipa tehnica face si drege, si va rezolva. Ca cica vine echipa de la erdeesh ziua urmatoare intre 10 si 12 si sa fiu la post.

Zis si facut, cretinii nu vin, netu nu porneste, nu ma suna nimeni, in mod evident, la 1 sun din nou si primesc promisiune ca ma suna in cat a mai ramas din zi. Cacat, bineinteles.

Seara sun din nou, numai ca sa aflu ca cica nu se poate face pe infrastructura veche, ca se trece la infrastructura noua. Ma rog, cer sa ma sune un retard sa imi spuna pana cand. Bineinteles promisiune ca voi fi sunat ziua urmatoare (adica azi) bineinteles ca pula, bineinteles ca sun inapoi si oare ce aud? CA MA VA CONTACTA CINEVA IN CURSUL ZILEI DE MAINE!

SICTIIIIIIIIR!

Dupa care, cand sa ma calmez, vine vecinu de langa sa ma anunte ca nu are net tot blocu, ca sapt trecuta au fost niste unii paici care au facut nush ce la instalatie si au zis ca o sa ne treaca pe toti pe fibra, ca am ramas pe cablu tv ca ultimii cacatzi cu oki.

Cu toate astea, nici una din caprele de la colshienter nu a fost in stare sa imi spuna in pula mea ca sunt lucrari pe zona si ca dureaza nush cat cacat cu perje.

Aaaaaa, si era sa uit, primul, chiar primul ipochimen pe care l-am sunat, mi-a zis ca NU SE POATE TRECE PE FIBRA decat daca ma duc si imi fut nervii si timpul la ei la CASIERIE! In conditiile in care ei deja incepusera upgrade-ul automat!

Parca retraiesc episoadele cu airbites. Pt cine nu stie, luati daici.

O fi doar parerea mea, da io chiar cred ca astia de la rds / rcs  is retarzi cu diploma.

PS: Sunt convins ca povestea abia a inceput si ca imi voi mai face carutze de draci pana voi avea o solutie decenta de net. Deci, mai odata, SICTIR BAH!

Advertisements

2 Responses

  1. pentru un net si mai fasciant si mai de viteza si nervi si mai multi la rezolvarea problemelor va recomand sa veniti a trai macar o luna in grecia. si de-acu astept juma de ora sa publice comment-ul asta.

  2. Pai grecii sunt mai credinciosi. Poate de-aia… 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: