La pupat de moască

Azi a fost si Ziua Armatei, dar si ziua de pupat moasca lui S.F. Dimitrie cel Nou (ala vechi o fi stricacios si mai putin inmiresmat?), astfel incat ceva popi s-au dus la diverse comemorari de eroi si armeti (ce are popia cu armata?), altii prin campania electorala, ca a fost ziua a treia, iar o parte insemnata a ramas la Mitropopie, imparta ordinea in cohorta de prostovani care au venit sa ia gripa si alte virusuri la coada la moaste. Toti aia care au umplut Piata Unirii de n-aveai loc cu masina pe strada, s-au adunat si s-au calcat in picioare, batrani, copii, gravide, pentru ocazia de a pupa, pret de o secunda, moasca uscata a sefeului.

Popii au impartit hrana rece si ceai enoriasilor zgribuliti si rupti de foame, logic, au investit ceva, pentru ca banii astfel cheltuiti se vor intoarce cu proft inzecit. Are cineva vreun dubiu? Eu nu am.

Idea e ca oasele astuia (or fi de om sau de oaie? ca am inteles ca se practica switch-ul) zac in Mitropopie tot anul, nu numai pe 27 octombrie. De ce se ingramadesc oile fix acum sa le pupe? Pentru ca acum e evenimentul stabilit de dubios de preafericitul Daniel sau careva dinaintea lui, tocmai ca sa aiba credinciosii oizi prilej sa se ingramadeasca si sa se umple de har, pardon, prostie crunta, incat sa cotizeze mai vartos in perioada urmatoare. Fondurile se strang cel mai bine cu evenimente, corect?

Oricum e aberant ca o fiinta umana in secolul 21 sa faca gesturi ciudate (cruci) si sa pupe material biologic vechi in speranta ca va primi sanatate, bani si naiba stie ce alte beneficii de la un Satrap Suprem.

Nu ne mai facem bine. Si astia voteaza.

Advertisements

5 Responses

  1. Mai ales astia voteaza…
    Prosti. da’….

  2. eeeeeeeeee, fiica mea, cum scuipi tu peste adevar…….Pai daca milioane de oameni fac asta, nu ti-e clar ca e adevarat?

  3. Mi-a spus draga mea colegutza spalata pe creier ca s-a intors acasa la 2 noaptea, dupa ce a stat 7 ore (da, 7, deci aproape o zi de munca!!!) in picioare la coada la oase. Ce mi-a mai spus ea e ca au fost f. multe ciori care, printre altele s-au luat la bataie cu gardienii. Deci, misto. Cu riscul de a ma repeta, zic: RROMANIA, UNIUNEA EUROPEANA, sec. 21. Can u fuckin believe that?

  4. Din pacate da.

  5. Soro, ne pisam cu jet pe mortaciunea de Mitica2 tot anu’, da’ acu’ ne-nghesuiram ca se dadu sarmale MOKA! Babele si mosii decreptiti. Si binenteles, liota de tigani, aferenta oricarei multimi.

    Paganismul inchinarii la moaste

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: