Taxele inseamna genocid

E foarte simplu: muncim din greu pentru a castiga niste bani din care sa ne asiguram existenta si putin mai mult decat atat.

Muncim 8 ore pe zi pentru a produce suficient pentru tot ce avem nevoie. Poate am putea munci numai 2 ore. Sau 4. Unii muncim 10 sau 12 ore pe zi.

Asta inseamna ca daca nu as plati 50% taxe la stat (impozit pe profit, pe venit, TVA, accize, impozit pe masina, pe locuinta si incurand si pe respiratie) as putea sa castig aceeasi bani in 50% din timp.

Si asa, as putea sa castig 6 ore pe zi, ore pe care acum le smulg din viata mea si le petrec muncind pentru un stat care nu da niciodata nimic inapoi!

Iar 6 ore pe zi timp de 30 ani inseamna 10 ani de viata (luam in calcul numai perioada constienta din zi).

Calculul e simplu si rezultatul este o oroare: cam la fiecare 5-6 cetateni, statul consuma cu totul o viata de om.

Din 22 de milioane de oameni, putem spune ca statul ia echivalentul vietii a aproximativ 3 milioane.

Asta e genocid.

QED

14 Responses

 1. Oh the EPICNESS! ­čÖé

 2. Singurul lucru sigur pe lumea asta, sunt taxele si moartea… E genocid, insa asta e societatea sclavagista in care ne-am nascut.

 3. Cum, dar statul te protejeaza de infractori (adica de stat), te apara de ocupatia straina (care nu exista), ai parte de servicii medicale (de kkt), iti educa copiii la scoala (religios, dar gratis), te (dez)informeaza prin intermediul mass mediilor lui, si ceea ce este fun… iti da alocatie la copil (din banii tai).

  Cum sa nu apreciezi statul?

 4. Din acelasi motiv pentru care si tu consideri ca e “genocid ” …

 5. Nimanui nu-i pasa. De exemplu acum cu criza asta, vor sa scada din salariile celor care deja au venituri modeste. Insa aia, aia sus-pusi care sunt platiti sa doarma, la aia nici nu se pune problema sa le scada din salariu.
  Iar eu tare ma indoiesc ca parlamentarii astia platesc aceleasi taxe cu muritorii de rand…sigur ei (daca) platesc mai putin..

 6. Scad salariile celor cu venituri mici, scad pensiile ca se termina banii, si scad alocatiile copiilor din familii cu venituri decente, ca sa dea pomana minoritarilor croncanitori cu 15-20 de copii, sa isi ia saracii grija zilei de maine, sa nu se mai streseze atat cu munca! Mogre, imi dai voie sa le dau si io un SICTIR, da?

 7. Acuma intelegi ca singura speranta este credinta si rugaciunea? Bine ca nu exista inca taxa pe pupatul de moaste……

 8. dc erau taxe pe moaste, poate nu se mai inghesuiau atata sa le pupe si poate se trezeau, dar moastele sunt necesare, pt igienizarea creierelor…
  ehe, ma bucur ca cineva e inca lucid…dc as avea chef as scrie un articol asemanator, dar pana atunci un sincer SICTIR!!!

 9. Pai de unde sa creasca sustinerile de la buget, daca nu cresc taxele?!?

 10. oric├ót am ├«ntoarce-o, cum e mai bine, libertate totala, comunism etc, avem de fapt o singur─â problema: caracterul ┼či prea pu┼úin─â inteligen┼ú─â (nu m─â refer la cei 1-2% c─ârora le merge pricep─âtorul).
  Dac─â fiecare dintre noi ar avea caracter, practic orice problem─â ar disp─ârea (inclusiv taxele – ai contribui atunci c├«nd po┼úi pentru a rezolva o problem─â din societate).
  Cum intelectul mai trebuie s─â evolueze, fiind deocamdat─â doar ni┼čte maimu┼úe care ne fur─âm una alteia banana, mai avem mult de a┼čteptat p├«n─â la taxe zero (sau contribu┼úii benevole, spune-le cum vrei).

 11. @mihai: lipseste un sistem educativ competitiv. Ceea ce spui tu despre oameni inteligenta nu e neaparat adevarat. Multi oameni sunt ineligenti si pot deveni destepti in contextul potrivit. Prejudecata e similara cu arabii sunt inapoiati, africanii sunt salbatici, sau nu stiu care cum mai sunt samd. Sau cum cred foarte multi despre romani ca sunt hoti si tigani.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: