Preotii homosexuali filmati in timp ce faceau sex

Ce titlu am tras. Asa.

Mai, eu ma tot gandesc la Teoctist ala micu’ (era ala cu fundul albicios sau ala mai bine cladit?) si tovarasul lui de placeri vinovate (ortodoxeste vorbind). Aia doi, cu care a aparut filmuletul in presa online si pe Youtube (later edit, de pe Youtube a disparut!). Lasand la o parte faptul ca aia sunt popi, viitori preafericiti spoveditori de babe si fete prostute si ca faceau fix ce zice dogma lor ca e pacat de moarte, mie nu-mi iese din cap ceva.

A mai observat cineva cu cata tandrete faceau ei ce faceau acolo? Mai, oameni buni, aia nu faceau sex! Acolo era dragoste curata! Adica mangaieri, masaje, armonie, caldut, asa, fara miscari bruste, frumos, sa starneasca invidia gagicilor cu marlani acasa si mai multe nu!

Pai, in conditiile in care acolo e dragoste (da, homosexualii au relatii ca si heterosexualii, bazate si pe iubire)… si atatia dintre clerici au relatii homosexuale, de ce mama naibii se cramponeaza Biserica atata de interdictiile astea imbecile si anacronice? Lasati, frate, liber la sex de toate felurile, pana si pinguinii fac din astea si nu-i mai trazneste al de sus, asa ca ce atata frasuiala?

Advertisements

3 Responses

  1. Pai te trazneste stapanu’ lui Zevedeu si daca te scarpini in doi ca te manca carnatu’/ scorbura, dara daca nu nimeresti sexu’ & gaura recomandate?!? Pacatoas-o care esti tu, cum poti sa ceri asa dracovenie, care este ea! :-)))

  2. Mda, nu era mai simplu daca rezolva omenirea problema cu un frumos cult falic sau ceva pe-acolo? 🙂 🙂 🙂

  3. Nu ma, ca omu’, daca nu se scarpina ca olteanu’, cu dreapta la urechea stanga, pe dupe cap, nu-i ie bine! Noo ne trebe stapan rau si pricinos, care sa-si face bocancii cu noi si sa ne spie el cum ie bine, de-aia mi-e frica ca iese iara marinelu’ (da’ si ma umfla rasu’, de ce pateste Genica sau Crinu’ daca ne iese in bobii SRI-ului, ca n-are coaie si-o sa fie de zece ori mai injurati, ca noi vrem stapan, nu presedinte!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: