Concurs AMD

AMD

AMD

Ei, ati vrea voi. Nu e concurs AMD pe aici prin blog, ci e cam ce as face eu daca as avea de dat niscai proace cadou si ar fi o gramada de copchii dornici sa le capete. Aaa… in scoala mea, zice tema (adica sunt si eu copchil). Bun.

Pai, acand in vedere ca am brusc minte de plod si idei corespunzatoare, as organiza un “test-drive with a twist”.

Adica, as pune la treaba mintile luminate ale gastii de tocilari la informatica: “Mai, baieti, cine vrea proc smecher de la AMD sa faca bine sa scrie un script dragut, limbaj la alegere, care sa solicite procul progresiv, de la 10% pana la 100% si sa vedem daca si cand crapa. Ala care face un script de test mai bun si mai destept, castiga cate o dracie din cele nou-noute si hranite cu jeratic de la sponsorul AMD, adica un Phenom II. La treaba!

Si poate as face si “side-contests“, din alea mai putin grele, poate un festival de mai multe zile, sa participe tot poporul:

  • asamblat-viteza, pentru soarecii hardisti (premiu? orice proc de la AMD);
  • cine-rezista-mai-mult-omul-sau-procul (cu cronometru – cine cedeaza, adica cine crapa, respectiv adoarme primul dupa utilizare intensiva – cu premii date pustiului care rezista si e ultimul ramas la calculator, normal! Phenom II si astuia);
  • fa o configuratie! (si concurs intre ele, cu test – cea mai rapida castiga… tot Phenomul II).

Si premiul special (un Opteron EE, sa-si faca omul server) pentru proful cel mai varstnic care stie ce e un proc, unde se infige si ce face el.

Advertisements

One Response

  1. O idee nebuna intr-o lume cu tehnologie foarte buna: “test-drive with a twist”. Scurt, colorat linvistic si inspirat. Felicitari!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: