Dovada ca statul si taxele sunt inutile

“Cred ca vom avea o scadere economica sub minus 8% in trimestrul trei, ceea ce probabil ne va duce la reluarea cresterii economice undeva in trimestrul I al anului 2010. Iesim din recesiune fara Guvern” – Traian Basescu (sursa)

E ca-n bancu cu directorii: “I: De ce nu-si iau toti directorii concediu in acelasi timp? R: Sa nu se vada ca merge treaba si fara ei

Oricum, din ce zice Domnul Presedinte rezulta ca nu avem nevoie de guvern, caci ne descurcam oricum si singuri si pe cale de consecinta nu avem nevoie nici de taxe din care sa finantam guvernul.

Asta pornind de la premisa ca basescu si gashka sunt niste indivizi responsabili. Daca nu, concluzia e aceeasi: nu avem nevoie de guvern, ca cu unu iresponsabil e ca si fara nici unu.

Asa ca hai, va rog, intelegeti cu totii odata: platim taxe degeaba. Unicul lor scop e sa aibe niste unii ce bani sa sparga. Capisci?

Iar solutia e una singura: TAXE ZERO!

Si SICTIR!

2 Responses

  1. […] Posts Dragoste cre(s)tina mancatzash10 motive sa NU tii postDovada ca statul si taxele sunt inutileColcaie popimea de prostie si enoriesimea de gugumanieScandal ICR – concluzii – I – Controversa […]

  2. bravo!
    subscriu!
    buna observatia 😉 vezi, cum au scos porumbelul? se poate si fara guvern.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: