Televiziunea publica umfla capre

Baietii astia s-au trezit abia dupa ce a iesit catai scandalul sa incerce si ei sa organizeze “traditionala confruntare” dinainte de alegerile prezidentiale.

Dar, dupa cum binea zicea Crin Antonescu, ei au o obligatie fata de contribuabili sa organizeze aceasta dezbatere si intr-adevar, TVR-u aici chiar ar ave o utilitate, odata la 4 ani. Cam scumpa utilitatea asta, dar macar exista una. Altele nu am gasit inca, da mai sap.

Deci, pe scurt – obligatia lor de a se face utili contirbuabilului e odata la 4 ani si si atunci dau chix.

Ce se intampla pe partea cealalta, cu colectarea taxei TV (ca radio colecteaza alti cacati cu alti oki)?

Pai, dupa ce iti inghesuie scurt o taxa pe factura de electricitate, m-am trezit in plus si cu somatie de plata de la firma pulii de recuperatorii pizdii, cum ca nu mi-am platit taxa pe radio tv in ultimii x ani sa ca sa platesc ca daca nu nush ce. Desi am platit pe fiecare factura de curent. Si, surpriza, nu am nici urma de TV sau Radio prin firma.

Din nou pe scurt – cacatii cu oki de la TVR ne belesc de bani sistematic, desi sunt inutili.

Si atunci, cum mortii masii sa nu urlu ca vreau taxe zero? Cum sa ma prefac echilibrat, echidistant si rational, pe ideea ce statul trebe si el sa existe? Ca sa ce? Ca sa toace banii mei?

Hai sictir ba, si spor la supt pula la capre.

Parerea mea.

2 Responses

  1. din cate stiu, TVR este “repartizata” PSD-ului, e sub tutela lor, iar Sassu a primit ordin de la Hrebenciuc sa faca jocurile lui Geoana, adica se evite cu orice pret aceasta dezbatere; e simplu.

  2. Pai daca ai dovada platii taxei (in speta facturile) si le-ai trimis o confirmare ca ai platit dar ei tot insista in prostia lor, nu poti si tu sa ii ameninti cu darea in judecata pe motiv de tentativa de extorcare? Din cate stiu asta e cu cod penal, deci e nasol pentru ei. Mai ales daca trimiti o scrisoare oficiala din partea unui avocat/jurist?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: