Verze de rromanika

Am vazut o stire pe ceva post despre un copil care fuma plante “etnobotanice”  – adica tot ceva soi de iarba, da pe care nu au apucat astia sa o interzica. Linia directoare a stirii si concluzia explicita e ca plantele astea sunt cam naspa si ar trebui facut macar ceva, de ex sa nu mai vanda la minori.

Ihim. Au intervievat-o si pe masa, care, suparata fiind pe ierburile astea, ne-a explicat in treacat ca copilashu, inainte sa fumeze, a baut si o bere, ca baietii, cu baietii, ca era ziua lu unu da pacolo si ca berea amplifica rautatile astea da plante.

Da nush cum pula mea, NIMENI nu s-a intrebat ce cauta junioru la 13 ani cu tzigara si bericioaica in bot. Baaaa, da nimeni! Nici mama, nici reporter, nici doctor. Nimeni! Toti aveau treaba cu plantele alea, care e rele, da faptul ca ala la 13 ani, nu avea nici buletin da sugea beri si stia sa fumeze (ca io zic ca a fumat si dalea normale) nu era o problema!

In creierele alora ce ne trebe e inca o reglementare ca cum si cui sa se vanda ierburile, da cum pula mea si-a luat ala berea, 13 ani avand nu e o problema. Chiar daca avem reglementare pt asta. Care nu se aplica. Si la fel, nimanui nu i-a dat prin cap ca poate copilu ala era educat cu curu si ca parintii erau niste verze retardate.

Pai ba baieti, hai sictir, ca bine nu ne mai facem. Parerea mea.

 

Advertisements

5 Responses

 1. Era cat pe ce sa-mi placa post-ul asta al tau cand pe final ai dat cu mucii in fasole.
  Cum adica “verze ratardate” ce ti-au facut tie vreodata verzele, ce-ai cu ele, nici mie nu-mi place sa mananc varza, dar recunosc, este o leguma cinstita, are exact gustul care te astepti sa-l aiba cand o vezi prima data. Creste linistita fara sa-si deranjeze vecinii, nu fumeaza, nu bea, nu fura, nu da in cap nimanui.
  Aia sunt niste oameni orecare, identici cu alte milioane, din Romania si de aiurea si care sunt convinsi ca-si educa foarte bine copilu’, si au dreptate, pentru ca tara are nevoie si de muncitori in constructii si de mecanici auto si de ciobani.
  Te rog ca data viitoare cand vei intalni o varza sa-ti ceri scuze pentru jignirea adusa si sa promiti ca nu mai faci altadata. 🙂

 2. P-P-P-PATEU BREAKER

 3. Mda. Oarecum ai dreptate. Nu m-as fi asteptat, dar asa e si recunosc cand e cazul.

  Dragi verze imi cer scuze.

 4. Scuzele sunt acceptate 😀

 5. :-)))))))))))))))))))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: