Basescu – mumu. Geoana – aproape decent. Antonescu – penibil.

Adica Basescu, desi a castigat, a simtit nevoia sa explice de ce a castigat si a trebuit sa se foloseasca de referendum ca sa poa sa “puncteze”. Faza mai nasoala e ca daca la referendum au votat cu ideea lui aprox 80% si pentru el, emitatorul ideii, intre 32 si 34%, gigi asta are o mare problema. Pe care, si mai trist, a simtit nevoia sa ne-a arate, macar ca s-o foloseasca si sa ne explice de ca a castigat.

Geoana a avut un discurs decent, mai p[utin bucata aia demagogica cu “agricultori, salariati etc”. Cam cacacios, da celelalte parti au comensat binisor.

Antonescu – complet penibil. Parca textu cu mogulii care fac si dreg nu erau ai lui. Sau poate vrea sa refaca alianta DA? Hai sictir coane, ca te-ai facut de porc. Mare porc.

2 Responses

  1. De porc, de neporc, avem FSN-ul la conducere; sa vedem ce sub-partid vor baietii sa sacrifice, caci cine castiga, la ce urmeaza la anu’, ajunge la groapa istoriei! Mie-mi pute a super-criza, cu chioru’ in fruncea tzarii… :-)))

  2. Mah, asta cu criza nu-i atat de grava cat e incompetenta noastra nationala de a raspunde in vreun fel. Sau macar de a nu adanci criza.

    Daca PSD-ul (care oricum, de departe are cel mai mare numar de macar semiprofesionisti) isi pune capul, intr-un an ne scoate cat de cat la lumina. Iar urmatoarele alegeri sunt in 3 ani, deci ..i

    In alta ordine de idei, da iar votam in interiorul FSN-ului. Da si daca as avea de ales intre basescu de azi si basescu de ieri, tot m-as duce sa il votez pe cel de ieri. Ca cel de azi, daca degenereaza la fel de mult, chiar ca am pizdit-o.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: