EeePC 1101HA SeaShell – o vacanta in sine

EeePC 1101HA SeaShell

EeePC 1101HA SeaShell

Am plecat cu ASUS dupa mine cam peste tot, pentru ca in el am inclusiv creierii. L-am luat la mare si am postat pe blog de pe plaja din 2 Mai si a mancat rechin alaturi de mine in Vama. L-am luat la munte in creierii Carpatilor si l-am hurducat pe serpentine si am trimis mailuri din varf, de unde abia puteam sa respir cu plamanul de fosta fumatoare. L-am luat cu mine la tara si am citit presa de dimineata, la cafea, cu picioarele in iarba si ASUS pe genunchi, sa-mi tina de cald ca o patura de lana, pana sa dea si sa incalzeasca bine soarele. L-am luat peste tot.

Dar… tare greu este! Imi rupe umarul, mai ales daca mai am de dus si altceva in geanta.Si de obicei am de dus, ca ma car cu toate dupa mine, sa nu cumva sa raman descoperita. Am conexiunea, cablul de alimentare, mouse-ul, o camera web, agenda, pixuri, CD-urile cu Windowsul si driverele, o gramada de alte hartii si hartiute de care parca nu am nicio sansa sa scap (doar cam la 3-4 luni, cand ma apuca dracii si le arunc pe toate fara sa ma mai uit pe ele), portofelul (normal ca sta unde sta inima, adica langa laptop), camera foto, incarcatorul de telefon, incarcatorul de acumulator pentru canera foto, inca vreo 30 de matze si alte chestii si asa mai departe. Se face de vreo 15 kile cu totul si ma omoara sa le car.

A fost ca naiba sa plec la plaja cu 15 kile de laptop cu tot cu geanta si sa duc si cateva beri in cealalta mana.

A fost complicat sa urc pe poteci cu 15 kile spanzurate de gat si am avut vanatai la umar.

A fost mai bine putin la tara, ca acolo nu car nimic mai mult de cativa metri, dar oricum e nasol sa vii cu 30 de papornite cu borcane si sticle si cu o geanta de laptop grea cu care sa tarai pe jos ca sa nu-ti scape din brate si galeata cu prune proaspete.

Asa ca aflu la SuperBlog2009 ca ASUS vine cu EeePC 1101HA SeaShell si ma imbie la plecat in vacanta, de data asta fara greutate. Serios, m-as duce. Cred ca EeePC 1101HA SeaShell mi-ar reduce incarcatura din spate cu cel putin 4 kile.

Iar asta… e o VACANTA in sine.

P.S. Stiu ca n-am respectat tema pentru ca nu am scris de idei de vacanta exotica, dar sunt in punctul in care mi se pare exotic fie si numai sa reduc din greutatea pe care o am de carat dupa mine. Mi-as face implant cu un notebook, daca ar aparea asa ceva. How exotic is that?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: