Felicitari rromaniko!

Pasul 1: O firma si-a aruncat produsele expirate la groapa de gunoi. Adica cam cum as gasi si eu pacasa o punga de alune si una de crontzanei de acu niste ani, uitate in dulap si le arunc la gunoi. Si ajung la groapa de gunoi.

Pasul 2: Homelesii din zona, majoritari de etnie rroma, cand au vazut “bunatatile” la groapa de gunoi, s-au repezit si au umplut carute, buzunare, portbagaju de la o dacie veche si puscata rau, fericiti de ce comoara au gasit ei.

Pasul 3: Autoritatile vor amenda firma respectiva pentru ca pune in pericol sanatatea cetatenilor. Faptul ca ei sapa prin gunoaie menajere insa doar sa gaseasca ceva ceva de imbracat si de mancare este insa perfect sanatos.

Concluzie: Asta e tara care l-a ales pe basescu, cu tot cu gutza si cu printzesa hardealului. Diaspora, ca tot sunteti voi atat de interesati de ce se intampla aici, va invit inapoi, sa va bucurati si voi de rromanika si de presedintele de voi ales.

Sictir.

Advertisements

One Response

  1. Recunosc ca am ascultat stirea cu juma’ de ureche, dar acea groapa de gunoi era inchisa. Deci asta ar fi explicatia amenzii – le-au aruncat acolo ilegal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: