Patapievici nu da limbi???

Cica Patapievici a dat un interviu unui jurnalist spaniol care nu avea ce face si i-a zis ca Base e om onest fiindca… a avut si nu a folosit in campania electorala o caseta in care Geoana beneficia de niscai sex oral (nu stim daca era cu Mihaela-dragostea-sa sau cu altcineva, asta n-a mai zis seful ICR).

Acuma eu am o singura intrebare la domnu’ Patapievici: “Domnule Patapievici, dumneavoastra n-ati facut niciodata cunnilingus? Adica asa, pe bune, nu anal si verbal domnului presedinte a doua oara ales…

Ca altfel nu vad care e problema ca, fie el si candidat la presedintie, un om sa faca sex asa cum are chef. Numa’ sa fie cu nevasta, dar asta e alta poveste.

12 Responses

 1. Patapievici, alt jidan handicapat. Lingau cat cuprinde, cu jdemii de fete, gata oricand sa-si bata joc de oricine se afla de partea cealalta a baricadei.

 2. Hai sa nu aruncam cu cacat in evrei, ca nu sunt ei public enemy nr.1

 3. @Messa

  Io sunt tentat sa cred ca patapievici de fapt suge pula, la propriu. Parerea mea.

 4. @XYZ aka Lucisfera

  “Lingau cat cuprinde, cu jdemii de fete, gata oricand sa-si bata joc de oricine se afla de partea cealalta a baricadei.” – ce faci omule, ai ajuns sa postezi selectiuni din propriul CV ?

 5. Scuze, Dorine, era vorba si despre ma-ta in postul meu. Vad ca troll-esti la greu pe aici, nu te simti bine daca nu te bagi singur in seama. Sictir, jigodie! Cat despre evrei, sunt o gramada de chestii, nu nu sunt ei inamicul public nr. 1, dupa parerea mea nu exista inamicul public nr. 1, nr. 2 etc., dar e bine totusi sa te mai informezi si din alte surse decat cele oficiale, care, oricum min in proportie de 90% sau mai mult. Sionismul in schimb este o mare problema, una din plagile societatii moderne (si nu numai). Evreii sunt “fetita cu chibrituri a istoriei”. End of story. Si acum sariti pe mine ca sunt rasist. Jump around!

 6. @XYZ aka Lucisfera

  Mama iti transmite salutari si te asteapta cu flori si scuze.

  “Vad ca troll-esti la greu pe aici” – trollu’ esti tu, ui’ ce spune wikipedia despre tine: “Pe scurt, un troll este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuţie cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanţii inocenţi.
  Troll-ul se foloseşte de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea pe care o pot generea şi pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv. Adesea, troll-ul se foloseşte de subiecte specifice comunităţii în care doreşte să stârnească zâzania, cum ar fi regulile sau eticheta. Atunci când întâmpină rezistenţă, de cele mai multe ori troll-ul nu se va adresea unei singure persoane ci audienţei, într-o speranţă de instigare a acesteia în ajutorul său. De aceea el va răstălmăci de cele mai multe ori mesajele şi le va modela cât mai tendenţios prezentând această “dezvăluire” publicului larg cu scopul de a defăima.”
  “Sictir, jigodie!” – vezi definitia de mai sus a trollului.
  “Si acum sariti pe mine ca sunt rasist.” – tu, la fel ca majoritatea rasistilor cu IQ minuscul esti un ratat oarecare, care nu-si poate gestiona propria viata, n-a realizat niciodata nimic, cel mai probabil nu va realiza niciodata nimic, frustrat pe toate nivelele, de la putza prea mica pana la creieru’ prea mic si banii prea putini. Cineva, altcineva decat tine, trebe sa fie vinovat pentru ratarea si frustrarile tale, daca ai putza mica, de vina sunt negrii, ca o au prea mare, daca-s banii sau IQ-ul sunt evreii.

  Mi-e mila de tine, te asteapta o viata intreaga de durere si frustrari.

 7. Ma, baieti, e postarea mea si daca va mai desfasurati cu mizerii, va trimit la plimbare, ok?

 8. Hai ma la scandal. WTF?

 9. @ Messa
  Nu ma intelege gresit, am incercat doar sa oglindesc ce am primit, sa nu dau nimic de la mine, daca nu pot riposta nici macar cu forta cu care am fost atacat inseamna ca am inteles gresit regulile jocului, scuze.

  @Mogre
  Pai nu vezi ca ma bate Messa si nu ma mai lasa sa ma joc ?

 10. sa mori tu?

 11. @ Mogre
  Pai ui’ ce zice: “Ma, baieti, e postarea mea si daca va mai desfasurati cu mizerii, va trimit la plimbare, ok?” –
  deci e corect, sunt baiat, e postarea ei, am scris mizerii, poate sa ma trimita la plimbare.
  N-am dreptate ? 🙂

 12. @XYZ- Patapievici e fiu de jidan care-a futut o cioara-bozgoroaica, nu ca noi, romani-verzi si votanti de Cordeliu-Vagin Tuborg!
  @mMogre- si io inclin sa crez, dupe apucaturi, ca cam canta la caval cu gushe, da’ sunt tare curios, cum se numeste cand linge ciucureii lui Chioru’- analingus?!?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: