20 ani

Acu EXACT 20 ani a izbucnit revolta la Bucuresti. Acu EXACT 20 ani cineva (nici acum nu se stie cine) tragea in manifestanti. Acu EXACT 20 ani romanii au decis in majoritatea lor ca merita sa moara pentru libertate, pentru caderea dictatorului, caderea comunismului, caderea tiraniei si caderea uneltei preferate a tiraniei, securitatea.

Azi un securist cu grave apucaturi de dictator, la EXACT 20 ani a depus juramantul in fata unui parlament luat la suturi. Ironic, securitatea, printr-un reprezentant de varf, la 20 ani a revenit in forta.

Nu mai pot decat sa sper ca fanaticii portocalii sunt fericiti – atat de securistul sef, cat si de camarila formata din bok, udrea, blaga, videanu, berceanu samd.

Hai sictir! Parerea mea.

4 Responses

 1. Acu’ fix 20 de ani eram in piata, cam pe unde-i acum teapa cu chifteaua, si urlam Jos Ceausescu . . .

 2. Bravo tie. Cu atat mai mult sunt sigur ca te bucuri ca la fix 20 ani a depus juramantul de presedinte un fost securist.

 3. Toti sunt securisti, argumentu’ asta nu tine mai ales in comparatia dintre un politruc oarecare, capitan de vas, care trebuia sa-si sustina mica bishnitza cu colaborari cu securitatea daca voia sa mai iasa din tara si fiul unui GENERAL de Securitate, care s-a inconjurat de cele mai sinistre figuri securistice si filo-ruse incepand cu Iliescu.

 4. Cu exceptia primelor alegeri, in restul am avut de ales intre ei si ei.
  Si am ales ei.
  Asta legem, asta avem.
  Si ne plac, oricat, la modul declarativ spunem ca nu.
  S-a vazut in ’90, cand PNL + PNT (inca neinfestate total de fosti) au luat, impreuna sub 10%, iar Campeanu + Ratiu sub 15%.
  Asta-i procentul de imbecili romani-85% (intre timp procentul a crescut, fiindca cei ce s-au lamurit cu ce se mananca politica mioritica, daca n-au emigrat, oricum nu prea mai voteaza!).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: