Dupa fata lu tata vine baiatu lu tata: honorius prigoana

Dap. Gigelu asta abia si-a terminat facultatea si primeste cadou de la taticu un loc de parlamentar, in colegiul 1 bucuresti – cel lasat liber de bogdan olteanu.

Sper ca fanii portocalii se bucura atat pentru criteriile exceptionale de selectie aplicate de conducerea centrala a pd-l, care a pus bocancu pe gatul organizatiei de sector.

Sper ca fanii portocalii se bucura si pentru prigoana junior, ca si pentru eba dar ca si pentru alte valori incontestabile ale rromaniei precum udrea, tru, boureanu samd.

Bucurati-va. Gashca din varful pd-l, condusa cu mana de fier de la cotroceni, face in sfarsit absolut tot ce vrea, spre bucuria voastra a fanilor portocalii.

Sictir bah, voi, astia cu 70.000 mai multi.

5 Responses

 1. Eu ii urez multa bafta Elenei Udrea in continuare!

 2. Si tu esti un spalat pe creier cu sampon portocaliu.

 3. Bai, Prigona cel junior imi pare un labagiu, dar am o teorie despre tinerete:
  Daca in ’89 lasai sa conduca tara copii, intre 14 si 20 de ani, acum aveam o tara grozava, oricate greseli copilaresti ar fi facut ei…
  Toti ai ce-au apucat sa lucreze pe vremea lui Ceasca sunt taratzi. Ar trebui sa n-aiba nici drept de vot, dara sa conduca tara! Daca nu au firma lor, caz in care tapuiesc pe altii, daca sunt angajati undeva FURA. TOTI! Ca fac trafic de influenta, ca vand ce ar trebui sa presteze, ca fac ciubucuri, ca o freaca, ca, ca, ca…

 4. am si io o teorie despre viata: daca nu te lupti pentru ce ai nu intelegi nimic. pe ideea asta eu cred ca a-i pune pe aia de 20 ani la revolutie langa prigoana junioru e o maxima greseala. estimez ca individul asta nu a castiga un singur leu de capu lui cat a trait. pe cand aia de la revolutie au riscat (mult) si au castigat in stil mare. atata ca nu au fost in stare sa faca ceva cu castigul ala, “ajutati” fiind de tot soiu de jegosi.

 5. Si eu sunt adeptul ideii de a face tu, cu mintea/ mana ta, dar ce ne facem cu generatiile de nascuti in puf, care au demonstrat ca pot, pusi in posturi de tatici si mamici- Kennedy, Morgani, Rokfelleri, toate dinastiile mai mult sau mai putin regale?!?
  Fapt: Cei nascuti in puf fura mai putin/ cu stil decat sarantocii- compara pe Patriciul cu Basescul. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: