Taxa pe scarpinat la coaie

Io propun ca in loc pe langa taxa pe dulciuri si fast food, sa se introduca si o taxa pe scarpinat la coaie. Pentru ca e o placere vinovata care poate dauna sanatatii (cum anume nici macar nu conteaza, ca se gasesc niste pseudodashteptzi sa explice de ce)

Asa ca ii sugerez lu pula verde bleaga ala de ceche (aka cseke attila), care face de cacat UDMR-ul meu drag (pentru a mia oara, nu sunt ungur!) sa instituie taxa pe scarpinat la coaie.

Singura problema e ca baza de impozitare e cam mica – adica maxim 50% din populatie din care mai trebe taiati aia care nu au coaie (printre ei si ceche, daca tinem cont de cum a intors-o de la “basescule ciuruiestema”).

Asa ca poate ar fi o idee buna sa puna taxa pe scarpinat in cur in loc de scarpinat la coaie. Desi, daca ma gandesc mai bine, ar fi bine sa le bage pe amandoua.

Hai sictir! Parerea mea.

PS: baietii de la udemere, frigetzi-l pe gigi asta cat mai repede ca va face de ras. la modul cel mai serios, este ABSOLUT PRIMA OARA cand vad ca iesiti in fata cu diletanti. And there isi no way back.

Advertisements

One Response

  1. NU mananc la fastfood! NICIODATA! Sunt psihopupu (cum zice doamna mea) cu mancarea, nu din motive de sanatate, sau nu IN PRINCIPAL din motive de sanatate, ci din motive de GUST. Asa, acum sa revin la ce ma face sa ma cac pe mine de ras, cand vaz imbecilitatea boborului, cand e sa fie manipulat, tip “Tu iei muie, tu platesti, ba trebe sa te si bucuri!”.
    Domn’e, cum pune botul romanul la orice si accepta aplaudand ca retardul inca un bir, fiindca cine-l pune stie sa-i dea un nume patriotard!
    Prin produse alimentare nesanatoase “se intelege un aliment cu un aport substantial de compusi cu efect daunator sanatatii, ca grasimi, sare, zahar, indulcitori, aditivi alimentari, in detrimentul compusilor cu efect benefic, cum ar fi fibre, vitamine, minerale”, potrivit legii pentru o alimentatie sanatoasa. De ce nu recunosc ca de fapt impoziteaza alimentele, caci toate cele procesate, de la carne de macelarie (antioxidanti) pana la paine (antioxidanti si o groaza de alte kkturi), sare (antiaglomerant), ulei (antioxidant, coloranti, agenti de sedimentare) si zahar (antiaglomeranti, antiioxidanti, coloranti) au aditivi?!? Cititi ce scrie pe etichetele de la produsele respective, pentru a va lamuri.;)
    Vegetarienii sa nu deie din coada! Vegetalele venite din import sunt gazate si chimizate (pentru Bucuresti, camera de coacere la viteza si chimizare pentru a rezista pe tarabe este la Buftea).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: