Bitmaneeeeee, ia tradu tu feedbacku asta

Sa va fut dumnezeii, cristosii, ranitii si toti mortii vostri de la reptila-ncoace. Sa va coaca pulile si sa va-nfloreasca ca civilizatiile disparute. Sa va curga limbricii din cur si s-aveti mainile prea scurte sa va scarpinati. Talhari imputiti ce sunteti! (un cetatean revoltat)

Nu de alta, da tu de acuma cica esti consilieru lu vladescu la finante pe probleme de feedback de la populatie si mai ceva cacat. Asa ca tradu-i cumva feedback-u de mai sus.

Parerea mea.

5 Responses

 1. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-6815059-dezbateri-aprinse-parlament-marginea-punctului-pensie-adrian-solomon-psd-numit-lacusta-voda-emil-boc-roberta-anastase-taiat-microfonul.htm
  Citez for your enjoyment:
  “Unul din autorii amendamentului, Adrian Solomon (PSD) a intervenit vehement, numindu-l pe premierul Emil Boc “

 2. Lǎcustǎ Vodǎ
  Nu a apǎrut cǎ am scris cu > si <

 3. Lacusta-Voda Rulz! :-)))

 4. Ba nene, la mine la privati anu de cacat a fost 2009. Am taiat in carne vie, da am trecut. M-am asezat pe un palier mai jos, e adevarat ca anu asta nu imi schimb (din nou) masina, dar supravietuiesc.

  Asa ca sa vina Lacusta Voda si sa roada tot ce poate, ca acuma nu mai e randul meu, ci randul lor – pensionari si bugetari. Asa ca sa vina, sa curga sange, lacrimi si bale. Vreau sa ii vad cum sufera, cum se zbat in chinuri, cum plang, cum se vaita, cum ies in strada. Ca anu trecut ii durea pe toti in pula de micii intreprinzatori – singurii care ii puteam scoate de fapt pe ei din cacat, cu taxele platite de noi.

  Asa ca MUIEEEEEEEEEEE! Si bineinteles si SICTIR!

 5. […] Cine ce a avut de zis: andreea on Dupa papusile centuriste au ap…Mihai on Republica Shamanista Rrom…Republica Shamanista… on 50% pozitive, 50% negativ…Republica Shamanista… on Rahat violet in flacari p…Mogre on Bitmaneeeeee, ia tradu tu feed… […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: