Studii de impact

1. primul rahat al tarii a aflat de la un prieten de la sala de sport ca impozitul anticipat pe profit e un cacat interminabil, asa ca a luat decizia de a cere eliminarea proaspat introdusului impozit; io stiu ca orice decizie de genul asta, orice politica, orice initiativa legislativa trebuie sa aibe un studiu de impact care sa fundamenteze respectiva kestie. deduc deci ca discutia cu un nea cutare la sala de fitness tine rol de studiu de impact

2. vaca aia infecta de gratiela iordache, fost secretar de stat la finante, a avut ideea sa nu se mai deconteze TVA pe benzina, masini, reparatie samd, pt ca se face evaziune fiscala. ghici care a fost studiu de impact:

la mine in fata blocului e plin de masini de firma de nu mai ai unde sa parchezi de ele (citat aproximativ, din memorie)

deci pula studii, pula simulari, pula estimari. daca a vazut vaca in fata staulului nush ce, gata studiu de impact

3. un alt portocaliu (petru calian)  s-a dus la curve. l-au dat curvele in gat (ca deh, au si ele onoarea lor, fata de alde bok si gasca care nu au deloc). ce-a raspuns idiotu? ca facea un studiu de impact ref la legalizarea prostitutiei. normal, cum sa faca el asta cu cercetari, interpretari de date,  cu specialisti (sociologi, economisti, juristi, psihologi, medici etc), asa cum se fac ele oriunde in lumea civilizata? cum adica, sa scrie un raport?????????? e pula, las ca mai bine se duce la curve, ca vede el cum sta treaba.

Daca votantii lor (aia multi si prosti) nu ar fi la fel de cretini ca ei, s-ar prinde. cum insa aia sunt si ei prea prosti sa isi dea seama de rahaturile astora, nici o sansa.

Parerea mea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: