Free Voicu

Dintotdeauna am fost impotriva mainstream-ului. Daca pulimea zicea hais, io o luam cea. Daca pulimea sustinea iliescu, io urlam jos. Daca sustinea Tariceanu, io imi dadeam demisia din penele ca erau prea socialisti. Daca pulimea sustinea basescu – gues what?

Ei bine, baiatu asta e luat la pula intr-un mod ingrozitor. Sunt convins ca e vinovat. Da nu asa se face treaba. Cazu lu Voicu imi aminteste de cum era tarat prin noroi nastase pt niste termopane, in timp ce el furase cu sutele de milioane de ieuro. Motiv pentru care am inceput sa il apar pe nastase.  Iar acum il apar pe voicu.

Pentru ca io platesc cotizatie lunara sub forma de impozit la DNA. Si din cotizatia mea lunara nu am chef de circ marca TV DNA. Nu am chef sa il taraie pe cate unu prin gunoi, ignorand cu totul ca fix unul de-al lor a incalcat secretul de serviciu. Vreau (mai mult decat mare majoritate care cititi asta) sa ii vad inchisi pe nastase, iliescu, basescu, udrea, falca, berceanu si multi altii. aaa, si oprea, seful mafiei personale! Dar pe motivele reale, demostrate in pula mea odata. M-am saturat de executii mediatice care sa impinga votu pulimii incolo sau incoace

Ne facem de unii singuri de cacat cand un fost prim ministru e acuzat ca a furat termopane. Le fel ne facem de cacat in fata oricaror  baieti seriosi de pe afara cand iese catai circu pe unu care vorbeste mult, prost si fara rost, fara nici o dovada in afara inregistrarilor. Faza e ca unde pulimea de la noi pune botu, aia mai seriosi da pafara se uita ca la prosti, nu numai la pulime ci la noi toti ca tara. Si asta se simte in permise de munca in europa, in nivelul dobanzii imprumutului de la femei samd.

Asa ca il vreau pe Voicu  LIBER! Dupa care judecat, acuzat si DEMONSTRAT pe chestiile alea enervant de grave de care e cuzat acum in media, dupa care bagat la paranaie pe 100 ani.

De fapt NU. L-au arestat la oha? Apai nu numai ca il vreau liber pana la proces, ci liber for ever. Ca asa e corect: cand instrumentarea e un circ, te caci pe acuzare. Ceea ce ma duce la urmatoarea etapa: manjirea cu cacat a sediului DNA si a principalilor reprezentanti. Care sa fie obligati sa poarte insemul cacatului pana reusesc in sfarsit sa faca un dosar bun (adica nu ca asta).

Si vreau desfiintarea TV DNA, iar daca nu le pot ei separa, atunci sa desfiinteze si DNA-ul, ca oricum pana acum nu a facut nimic.

Advertisements

2 Responses

  1. E simplu: in perioada aceasta a circului TV, este interesant de vazut ce legi au mai trecut necomentate (inclusiv importuri si scutiri de taxe) si ce bani s-au cheltuit.

    Un mic exemplu ar fi cei 100milione coco anual pentru OSL-ul de Office in administratia publica (poate ca nu au trecut pe cazul “Voicu” ci pe alta circoteca, important este ca nici o televiziune nu a discutat alternativele).

    http://www.capital.ro/articol/ministerul-comunicatiilor-va-plati-peste-90-milioane-de-euro-pentru-licente-microsoft-131770.html

    http://www.osor.eu/news/ro-vendor-independence-not-a-political-issue-open-source-groups-say/?searchterm=Romania

  2. Bai, dand de-o parte faptu’ ca-i un carnatar-escroc (ca 99% din alesii boborului), mie-mi place radiografia societatii romanesti care rezulta din inregistrarile Voicului. Cred ca de fapt si de-asta va face parnaie- ii doare rau pe oficialii nostri ca se regasesc in caracterizarile lui!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: