Seria cacatzi cu oki continua. Azi: funeriu

Adica ala care se da ministru invatamantului si care a venit cu ideea ca parintii sa fie amendati cand chiulesc odraslele. Cu amenzi intre 1000 si 5000, adica intre zece si cinjdemilioane.

Nush cum sa zic, da io inteleg acuma ca baietii vor sa scoata bani din piatra seaca ca bugetu e gol. Inteleg ca nu le pot zice nici “da putin bun simt mancatzash, bah”.

Totusi, nu pot sa ignor faptul ca scoala se ocupa de educatie, nu doar de indopat juniorii cu informatii si in contextul asta si scoala ar trebui sa fie responsabila cumva.

Prima idee din tartacuta mea era sa plateasca si profesorii, jumate din amenda parintilor. Cum asta ar insemna insa ca profesorii sa ajunga rapid in faliment personal, inteleg ca nu se poate.

Asa ca propun o idee alternativa: Funeriu sa suga pula tatilor tuturor chiulangiilor. Cate un blowjob pt fiecare milion. Iar mamele singure sa primeasca vouchere pe care sa le poata da amantilor. Cu ocazia asta am sti si noi ca cacatu ala cu oki are gura ocupata si nu mai poate scoate prostii pe ea.

Parerea mea.

Advertisements

One Response

  1. ineptii ministerliale! sper sa iau amenda maxima… :)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: