Violenta din traficu pulii prin cur

Stim toti povestea cu batranelul amarat batut de ghiolbanu cu bmw. Acuma io unu nu as baga mana in foc nici de bunu  simt a batranelului cu sau fara copil langa, ca nici anii in care am mers cu ratb-ul prin buc nici anii de shofat nu m-a lasa. Vorba lu basescu, poate a zis ala ceva. Oricum, ghiolbanu iese din bmw si il ia la pula.

Pana aici nimic nou, suntem in plina normalitate de rromanika. Problema apare cand batranu, cel mai probabil de la lovituri + soc + asistenta medicala de cacat da coltzu.

Si de aici tocma a izbucnit ditamai taifunu de cacat. Sunt pline tv-urile de deontologi care urla ca trebuie controlata violenta in trafic, ca e nevoie de o initiativa legislativa, un gabor vorbea de definirea internationala a conceptului de violenta in trafic (wtf? gabor si concept in aceeasi fraza?). Toti se pricep si toti ne explica cum si cat de tare ne trebe noua o lege care sa combata violenta in trafic.

Apai bai pule deontoloage blenoragice, luati aminte 2 aspecte:

1. ala care a batut batranu nu era in masina mah pulelor, ci era fix dat jos intr-o lupta corp la corp; adica era violenta simpla si curata

2. daca tot va preocupa pe toti problema, de ce pula mea nu dati / presati gaborii sa dea amenzi atunci cand ghioalbele claxoneaza in trafic, injura, blocheaza intersectia, merg cu peste 100km/h prin oras si alte dinastea? adica aplicati intai legile existente, dupa care mai cereti altele

Altfel, nu ne alegem decat cu inca o lege care va fi inmultita cu zero-ul reprezentat de politie, procuratura si justitie si va iesi tot un zero, la fel ca toate celealte legi din simulacrul de tara numit rromanika.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: