Am fost acolo!

Adica la miting-ul anti bahescu-bok. In curand vine Messa si cu poze si video!

Ca o prima observatie, pot spune ca sunt multumit. Faptul ca miscarea sindicala s-a intors puternic nu doar impotriva guvernului, ci si impotriva lui basescu, e de natura sa ma unga la suflet.

Viva la revolucion!

5 Responses

 1. Mda, dar să nu uităm cauzele acestui miting: scăderea salariilor.
  La “privat” dacă nu esti mulţumit cu salariul cauţi alt job, conform competenţelor tale. Aştia, paraziţi pe banii privaţilor, dacă nu le convine salariul ies la miting.
  Mi-e scârbă.

 2. Da mah, asa-i da placerea fu maxima sa ii vad cum brusc au devenit disperati, sa ii aud cum urla jos bashescu (dupa ce multi de-acolo l-au votat), jos guvernu si mai ales sa vad un moment care ar putea fi inceputul unei serii lungi si interesante de evenimente.

 3. una dintre variante ar fi ca popândăii de guvernanţi să folosească situaţia pentru a renunţa la scăderea salariilor şi să compenseze cu mărirea taxelor, chestie acceptată de sindicalişti fiindca moare şi capra privatului….

 4. asta cu capra privatului e putin mai complicata, dupa cum urmeaza:
  – pe privat il doare fix in cur de cresterea TVA, pt ca il colecteaaza dupa care il da la stat, oricum nu-i al lui asa ca nu conteaza, in special daca e pe zero (grosolan spus)
  – cresterea TVA influenteaza mediul privat de fapt ceva mai putin decat reducerea cu 25% a veniturilor bugetarilor, pt ca unicul efect resimtit este scaderea capacitatii de cumpararte a pulimii
  – ar durea putin cresterea impozitului pe profit, dar asta numai in conditiile in care mai ai ceva profit; ori majoritatea privatilor mai au pula profit; si cine are profit ceva mai serios, cat sa il doara rahatu asta, fii sigur ca si-l scoate din tara inainte de impozitare

 5. Bre, io am o alta broblema: Ce bai, aia-i demonstratie de protest, greva si miscare sindicala?!? Nici o branza nu stim sa facem…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: