sil vu ple musiu

Cica la constanta s-au pus nush cate cutiile milei in campania “Salvati spitalul judetea C-tza” (care intr-adevar e falit). Frumos, as dona si io ceva, chita ca nu-s din ctza. Dar numai dupa ce imi raspunde ministeru sanatatii pulii UNDE PULA MEA SUNT BANII PLATITI CA CASS? (Contributii de Asigurari Sociale de Sanatate)

Ca io stiu sigur ca luna de luna, cu religiozitate, pe 25 tre sa platesc.

A doua, si mai tare: TVR impreuna cu nush ce fundatie cersesc 2 euro / apel telefonic sa ajute nush ce copii de nush unde. Sa mor daca am priceput exact de ce, da oricum, nobila treaba. As suna si io, da numa dupa ce doneaza si tvr-u toti banii furati prin taxa radio-tv. Nu cred ca ma poate contrazice cineva cand zic ca decat sa dea salar de 100 meleoane la un trantor portocaliu (vezi scandalul proaspat aici si aici) mai bine ajuta copii aia amarati, ca merita si ei ceva acolo.

Hai sictir bah milogilor!

Advertisements

3 Responses

  1. Esti un animal de nesimtit de insensibil de… Da’ ai DREPTATEEE!!!!

  2. Da nene Mogre! Auz’? Da’ spagile?Cu spagile din spitale cum ramane? Nu ar putea sa inceapa cu alea? Macar asa ptr o saptamana; pariu ca s-ar strange ceva banet. 🙂

    Din cate stiu spitalele (cladirile) apartin primariilor si este datoria lor sa le intretina, Tot primariile platesc si utilitatile. Dar tot primariile isi iau , cel putin in C-ta, banutii din parcarea spitalului sau din cele cateva spatii inchiriate in scop comercial in incinta acestuia. De asemenea este taxata si vizita in afara celor 2.. 3 ore “oficiale”.

    Foame mare monsher! 😛

  3. La TVR ai uitat să zici că pe lânga taxa aia mai primesc de la bugetul de stat 185 de meleoane de lei noi.

    Probabil pentru TVR HuneDoara. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: