Vand tara

Da pa mail. Am ras cu lacrimi si e prea tare sa nu o dau mai departe:vand tara avariata

Stare tehnicã:
Are probleme cu alimentarea, o micã defectiune la mecanismul de directie, cã nu tine linia dreaptã, si merge cam înfrânatã. Cutia de viteze e blocatã în marsarier. Este înmatriculatã în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o lunã.

Istoric:

Este fabricatã acum 2000 de ani, sub licentã romanã. A fost avariatã în repetate rânduri. Prima datã a fost condusã de niste ciobani, dar au mai cãlãrit-o si altii. A fost reparatã numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioadã a fost condusã bine de niste nemti, Carol I si Ferdinand, dar apoi a încãput iarãsi pe mâna unor idioti care au bãgat-o prin toate gropile.
Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este încã plin de ruginã. A mai avut câteva reparatii capitale, în 1600, 1859 si 1918, dar a mai si pierdut o parte din piese.

Combinatii:

Predau leasingul, mai sunt de platã la ea câteva zeci de rate FMI. Accept si variante de schimb cu o tarã similarã din Africa, oricât de micã ar fi dar sã functioneze.

De ce o vând:

Sincer sã fiu, o vând cã m-a lãsat în drum si nu mã pricep la ea. Plus cã îmi consumã cam mult, si ca s-o repar mã costã cât nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de tarã, asa cã sã o conducã cine s-o pricepe. Dacã nu o vrea nimeni, o dezmembrez si o vând pe bucãti. E pãcat de ea, vã spun. Sper sã o ia cineva care stie sã o aprecieze.

Advertisements

6 Responses

  1. Not yet, da acuma l-am pus si aici, ca e prea tare

  2. Textul acesta, chiar daca s-a consacrat pe mail, are si o sursa: http://www.timesnewroman.ro/life-death/romania-este-de-vanzare. Practic, singura sursa care n-a facut copy paste cu textul asta, ci chiar l-a scris. Poate ar merita precizata.

  3. eu am primit pe mail si am postat ca atare. dar clarificarea ta e binevenita.

  4. Caline, tonul face muzica. 😉

  5. Un articol minunat,m-a facut sa ma prapadesc de ras 😛 🙂
    MULTUMESC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: