Dragi bugetari, sa va fut in gatzi!

Preambul: scuze pt typos, da sunt prea cu nervii la pamant sa scriu corect.

Un dobitoc,
se legana
‘n ministeru de finante
si pentru ca
falimenta
a mai chemati un dobitoc

Si mpreuna, dobitoacele s-au ganidt ca pentru eliminarea evaziuanii fiscale, sa oblige declararea facturilor externe pana pe data de 15 ale lunii urmatoare, ca cica are nush ce efect antievaziune. Dupa care, ca-n cantecu pulii, au mai chemat un dobitoc, care a ajuns la concluzia ca de fapt e nevoie de un registru al alora care emit facturi fiscale intracomunitare.

Zis si facut. Dobitoacele din ministeru de finante au mai inventat un registru. Numai ca, ca de obicei la registru pulii, iti trebuie o caruta de acte. In cazul de fata, caziere judiciare, pentru toti asociatii companiei (sa-mi fut una, ce face un SA?)

Asa ca o luai pe Messa de o aripa, care o lua pe fi-sa de o aripa si hai sa o rezolvam cu cazierele.

Drumul 1 – la ANAF sa aflam ce si cum si sa cerem o fisa fiscala ca ne trebuia si aia.

Drumul 2 – la sectia de bulau potera sa aflam cum e jmenu cu hactele necesare; o baba scarboasa imi explica pe un ton sictirit neste kestii care nu ma interesau de fapt; in fine, aflu ce si cum.

Drumul 3 – la posta, sa platim taxa de cazier si sa cumparam eternul timbru fiscal (tule gatzii mortii ranitzii si tot neamu alora care l-au inventat); acolo aflu cu stupoare nu numai ca nu au timbre fiscale, dar nu exista nici in depozitul central!!!!!!!!!!! dar cica as putea sa merg la cec si sa platesc acolo echivalentul timbrului fiscal (sa-mi bag pula, timbru asta ma urmareste ca un blestem)

La faza asta deja fierbeam de nervi, pt ca un dobitoc de la MF a avut o idee care m-a trimis la MAI unde alt dobitoc a avut o idee care m-au trimis la posta unde alti dobitoci nu sunt in stare sa livreze cacaturile pe care le vori ceilalti doi dobitoci.

In timpul asta copchila facea deja spume, ca ea pur si simplu nu avea chef sa mearga si in definitiv o durea in cur de durerile noastre de cetateni nefericiti ai cacatului asta de tzara. Asa ca bauna din toti bojocii, ori de cate ori trebuia sa faca un pas.

Drumul 4 – la cec; unde, in zbieretele copilei (nevinovata saraca ca bok & co e cacati cu oki) tanti aia imi explica ca tanti aialalta de la posta e vaca, ca ea imi ia banii, da aia de la politie o sa zica pas

Drumul 5 – din nou la bulau potera, unde dupa ce ma cert cu baba de la eliberari (care nush ce pula mea vroia de fapt, cred ca aratam a infractor dupa de cate ori mi-a zis ca sa ma duc nush unde NUMAI daca NU AM CAZIER) dam de o juninca care imi explica fix ce a zis aia de la cec – ca cacaturile alea nu e bune, ca trebe futule mumancur de timbrele fiscale ale pulii infipte in cacat si ca sa ma duc la posta. Pai care posta mzela? ca aia au zis ca nu mai au in depozit! hai domle, e posta aia de icilishasha de unde a luat nush ce alt cetatean revoltat da dimineata.

Drumul 6 – alta poshta; intrul valvartej, intreb peste toate cozile daca au cacaturile alea infectate de timbre fiscale de 2 lei, aflau ca au si astept sa imi vina randul. Musai de mentionat: in timp ce asteptam se plimab pacolo un “lucratoare postala” grasa cat fo 3 vaci la un loc. Huideooooo! Faaaaa, la munca fa, ca de la nesimtire esti cat malu!

Imi vine randu, cer cacaturile si intreb ce e cu faza cu depozitu fara timbre fiscale? Aia: pai da, asa e, nu mai sunt in depozit; noi mai avem ca unele posti mai au; pai si faza cu platitu la cec? aaaa, pai aia nu e valabila. Ihim. Ma bucur de fiecare data cand dau de un idito / incompetent. I-as da cu lopata in cap. De fapt nu, i-as smulge capu, da procedura asta o descriu la final.

Drumul 7 – din nou la politie; de cati draci adunasem, bodoganeam intr-una. Atat de intr-una incat la un moment dat a prins si juninca ideea de ce pula mea aveam nevoie de cacaturile alea de caziere care sa spuna fie ca nu am comis vreo infractiune, fie ca ei nu m-au prins. si pe cazieru meu o da corect. Pe alaltu insa, a scris un cacat, asa cum ii dadea ei prin cap. Cacat din care reiese ca Messa vrea sa munceste la statu pulii in cur.

Toate astea pentru ca pizdele alea infecte de la fisc, daca chiar simt nevoia sa ma verifice, nu is in stare sa semneze dreq prin sefii lor retardati un protocol cu MAI incat sa ne verifice dreq fara sa mai futem noi vremea cu timbre fiscale si puli in cur. Adica institutiile statului pulii in cur sa COLABOREZE IN PULA MEA! Sau macar sa imi ia declaratie pe proprie raspundere, ca e si aia PENALA, asa ca nici unul din noi nu ar risca.

Dar nu, noi am avut nevoie de 6 drumuri in plus, doar pentru ca un cretin a avut o idee, care se leaga de alta idee a altui cretin care se leaga de alta idee a altui cretin. E ca-n injuratura aia:

sa-mi bag pula-n tamplaru, care-a facut sertaru in care si-a rupt pula ala de tactu prezervativele cand a futut-o pe mata si ai iesit tu.

CACAT!!!!!! Le-as rupe capetele si le-as infige in garduri, cu tablite de gat cu ce au fost si ce au facut. Astia merita nu 25% reducere, astia merita 150% reducere. Sa aduca drreq si bani de-acasa.

PS: Urmeaza episodul 2, la ANAF.

Advertisements

9 Responses

 1. Seamana cu asta…

 2. dadadadadadada
  exact despre asta-i vorba. futule mortii in gatzi

 3. ‘geaba te enervezi….. aceeași treabă se întâmplă cu toți cei care au nevoie de un act de la stat…. e cu premeditare și e încă un mezilic. “cineva” vrea să creeze o stare de revoltă generală…. și o să reușească.

 4. Hahahahaha… vad ca v-ati distrat la culme… Nu-i nimica, fruntea sus, fruntea cu cucuie… mai stiti poezia?

 5. iezista oaresce urme de premeditare pacolo, da nici vorba de ce zici tu, ca cica sa impinga la revolta; problema e ca orice birocratie tinde in mod normal sa se extinda, mobilul fundamental fiind sa isi justifice existenta.

  nimeni, niciodata din interiorul birocratiei nu va propune ceva ce ar duce la scaderea ei; asta ar trebui sa se intample de la nivelul superior, adica cel politic; ca puliticianu ar trebui sa fie ala care sa cujete ca daca io pierd prea mult timp si energie sa fac un cacat de hartie, in timpul ala nu prestez, nu produc si deci nu platesc taxe din care sa fure ei, dar nici nu contribui la binele general al societatii; problema puliticienii nostrii e ca is atata de retarzi incat nu pricep nimic din toate astea si nu inteleg nimic ce functioneaza in mai mult de 1 etapa, daramite sa inteleaga procese in zeci de etape cu sute de consecinte

 6. thank’s for the head’s up… ne asteapta si pe noi aceeasi epopee…

 7. […] cei vizați, citiți aici despre noua măsură menită să descurajeze evaziunea fiscală și să sprijine relansarea […]

 8. Sa ne tii si pe noi la curent tu-le muma-n cur de cacanari, ca mai suntem multi care trebe sa le futem gatzii masi!!

 9. […] Dargi bugetari, sa va fut in gatzi din nou! Posted on July 9, 2010 by Mogre Evident continuare la Dragi bugetari, sa va fut in gatzi! […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: