baba pitzi

Cica azi a fost mare sarbatoare mare la manastirea nicula din cluj unde exista nush de icoana minunata or smth. no nu vreau sa ma bag acuma in povestea cu “nu-ti fa chip cioplit” si in iconoclasm (care pornind cu biblia ca axioma facea maxim de sens cat poate face o deductie bazata pe respectiva axioma defecta din start).

Da am ramas tampit cand parca aia de la prima tv o intrebau pe o baba care se tara in patru labe ca un animal pt ce se roaga, si aia a raspuns ca pentru pacea lumii, pacea tzarii si mai niste aberatii. Mai ceva ca o concurenta la miss ceva cacat.

Apai daca astia sunt oamenii care “lucreaza” la pacea lumii, incep sa inteleg de ce pula mea ne omoram cu pasiune de mii de ani.

Si mai una: am vazut o fetita la varsta la care nici macar nu are capacitatea de abstractizare vorbind despre “maica domnului nostru” – teoretic un concept abstract. De fapt de aici incepe indoctrinarea.

Asa ca mult sictir, ca de obicei. Cei care nu-l merita, stiu ei.

Advertisements

8 Responses

  1. macar n-avea nimic cu balenele. Mai aveam eu una care prin liceu voia sa fie sefa de consiliu al elevilor, iar ca sa fie aleasa a venit cu ditamai discursul verde, despre salvarea balenelor.

  2. Suntem un neam de evlaviosi care se calca in picioare si se injura ca la usa cortului pentru un loc mai in fata in curtea bisericii.
    Pe de alta parte, daca tzatza Leana se roaga pt pacea lumii, clar am belit pula cu totii. 😉

  3. Ma gandesc ca la cata PRESA se invarte pe la acel campionat de halucinati in grup, am vedea niste imagini cu “miracole” in timp real. Nimic. Se poate schimba, cu siguranta, numele manastarii din Nicula in Nipula.

  4. I love your “coiche of words”. btw, maine dimineata beau cafea si bere pe plaja. trimit poza 😀

  5. mwahahahahaha. dupa care din nipula in napula. cu adevarat evlavios

  6. mah, nu poci caci io is pe conexiune mobila cu limita de dat jos cacat. sorry

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: