Cu capu-n cur

Ia uite ce bijuterie am gasit paciulea apropo de ozonoterapie:

Potrivit preşedintelui AAEB, Ana Dragu, în urmă cu mai bine de o lună, doi dintre copiii cu tulburări din spectrul autist, care sunt înscrişi pentru şedinţe de terapie în cadrul Centrului de Resurse şi Referinţă în Autism Bistriţa, au fost duşi de părinţii lor dornici de miracole la cabinetul „Dr. Tiron” din Bistriţa.
„Cabinetul cu pricina nu era autorizat de DSP şi totuşi, pentru o şedinţă, în care pacienţilor li se administra ozon intrarectal, părinţii plăteau 40-50 de lei. Speranţa unor oameni fără pregătire medicală era alimentată cu explicaţia fantezistă că ozonul miraculos (de altfel un gaz toxic) va pătrunde din intestinul gros al pacienţilor până în creier, pe care îl va trezi, oxigenându-l, spune Ana Dragu.

Parca ozonul nu era tocma toxic, cel putin in concentratii mici (da n-am idee).

Ce stiu cu siguranta e ca daca mi-ar face mie procedura, tot ce ar obtine ar fi niste basini mult mai inflamabile – pentru ca am creiru in cutiat craniana, adica destul de departe si oarecum contra curentului maroniu.

Iar in ce-i priveste pe “oamenii” aia, sunt ferm convins ca au creieru in cur, de vreme ce accepta sa isi bage ozon in cur ca sa ajunga la creier.

Advertisements

One Response

  1. Ozonul e toxic. Tocmai. E un oxidant foarte puternic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: