Dragi functionari la finante, tocma ati mai luat o muie

Adica fix invers fata de titlurile date de televiziuni cum ca “Protestatarii au invins”.

Nu am nici informatii din interior, iar de data asta nici nu e o deductie extrem de complicata cu sclipiri care frizeaza geniul.

E foarte simplu: Dupa ce v-au promis ca luni va luati stimulentele (care sunt niste cacaturi dupa parerea mea, dar legal se pare ca aveti dreptul la ele) a iesit putintel mai tarziu nea ghio si a zis ca da, se vor acorda stimulentele dar numai pe criterii de performanta. Capisci? Adica nu va luati banii aia cu care erati obisnuiti, ci va luati ce considera comisiile facute de nea ghio, deci pe cu totul alte criterii si cu totul alte sume.

Ba mai mult, nea ghio a zis clar si pe fata ca nu vor primi stimulente cei care nu au performat. Si am senzatia ca astia veti cam fi toti.

Basca ca e imposibil sa faci comisii impreuna cu sindicatele in asa fel incat pana luni sa dea si deciziile ca cine si ca care a performat mai mult si merita stimulente mai mari si sa se mai faca si op-urile care sa va bage banii in cont.

Si stiti de ce asta? Pentru ca ca in fabula cu scorpionu si broasca, scorpionul nu s-a putut abtine, pentru ca e in natura lui sa intepe. Ei, la fel e in natura pedelacilor sa intepe, sa minta, sa incalce promisiuni si sa treaca peste orice palma batuta fara nici un pic de jena.

Vreau totusi sa va amintesc ca anul trecut l-ati votat pe basescu, pentru ca anul trecut aia care luau muie din plin am fost noi, privatii, tocmai ca sa nu se atinga de salariile voastre. E acuma e randu vostru.

Da vorba unui prieten: bine ma, sugi pula, asta e, ca doar n-o dura o vesnicie.

Important ar fi totusi sa invatati doua lectii:

– mediul privat nu e obiectul vostru de jaf si stors bani, ci e singurul vostru potential prieten, care va plateste salariile

– pedelacii nu pot fi crezuti niciodata; intotdeauna, dar absolut intotdeauna, vor cauta nod in papura, vor gasi sau chiar inventa motive sa rupa intelegeri, si sa nu isi respecte cuvantul, iar daca va trateaza bine la un moment dat, ceva nu-i cosher acolo

Parerea mea. Si sictir.

One Response

  1. Io zic sa maresti oala cu mincinosi si sa-i vari acolo pe TOTI puliticienii nostri. Parerea mea! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: