Cujetari amestecate

Zilele trecute bashescu ne ura TARIE. La modul foarte foarte serios, unul din indicatorii (in sens metodologic) alcoolismului este prezenta in limbaj a termenilor referitori la alcool, fie directi sau acte ratate.

Mai pa aialata parte, nush de care tarie vrea sa imi dea mie balalau, da io as prefera sa nu ii mai platesc taxe si sa imi cumpar singur, in loc sa ii dau bani, el sa bea si io sa primesc urari. Javra ordinara!

———————————–

Ponta cica a iesit sa zica ca monica ritzi pitzi a ciordeles din banii ministerului pe succesurile campaniei lu fata lu tata la europarlamentare.

Gigel ala care e PURTATORUL DE CUVANT AL PRESEDENTIEI catastrofei asteia de tara a iesit sa zica ca ala e mincinos patologic.

(2) Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate. (Art 80, alin 2 din ceva brosura de prezentare a lu gradina carpatica parca, numa ca nu avea frunza)

Adica io inteleg ca presedintele nu se ia la pula in ultimu hal cu oricine, pt ca el mediaza in pula mea, nu se bate cu diversi. Evident, nici ponta nu spune numai adevarul si tot adevarul, ca nu cred ca banii ciordeles de ritzi pitzi erau chiar atat de multi cat sa finanteze campani lu dsoara succesuri. Io zic ca campania aia a fost finantata din mult mai multe furaciuni.

Diferenta intre ei e ca ponta e un oarecare, nu are nici o obligatie asumata fata de mine si nefiind in pozitie de exercitare a autoritatii publice poate sa zica orice, ca daca nu imi place nu il votez. Pulifricius alalt insa are niste obligatii, una din ele fiind sa nu iasa in aratura, chiar daca este atacat el cu sefu lui.

———————————–

Io nu mai inteleg nimic. Iarna e sau nu ca vara? Ca cica in sectorul 5 iarna e ca vara ca nu deszapezim, da totusi nu-i ca vara ca e cam multa zapada pe strada.

Pe aialalta parte, iarna trecuta mi-a aratat ca bucurestiul arata la fel si unde se face deszapezire si unde nu se face deszapezire.

Ori unde se face, ar fi trebuit sa fie invers, adica: iarna e ca vara ca drumurile sunt uscate, dar nu-i ca vara ca se face deszapezire.

Da un lucru stiu sigur: in loc sa bage bani in deszapeziri inexistente, primarele vanghelie care este a bagat banii in alte furaciuni.

———————————-

Sictir. Parerea mea.

 

Advertisements

One Response

  1. Băi, ai început să scrii din ce în ce mai agramat. Cred că te influențează cultura EBa și nevoia Băselului de ospătari și spălători de vase…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: