Ori blejnar minte pe fata ori io sunt tampit

Stateam la comp si faceam si eu niste treaba, cand il vazui pe blejnar, adica baiatu ala de se zice de el ca e “regina” scandalului din vama cum explica el de ce Ponta a luat spaga cand si-a inchiriat masina de cursa cu ~4000 iepuro pe cursa.

Asaaaaa, si ca sa ne explice el cat de mare spagar e ponta, indica un site unde zice ca sa cautam noi acolo cu cat se inchiriaza un ford focus wrc.

Fiiind in fata compului bineinteles ca bat adresa sa vad si io cum l-a demascat blejnar in direct pe ponta si cum i-a tras-o cat de grav se poate, daaaaaar, surpriza:

http://www.rally24.com/rally-cars-for-sale/focus-wrc-22930.html zice ca fordu cu pricina se VINDE la ~100.000 iepuro. Suficient de clar??? Se VINDE cu o suta de mii, dar cica pe site-ul ala ar zice ca se inchiriaza cu vreo 30.000 si diferenta e spaga luata de ponta cumva. Or smth.

Unde cacat in lumea asta s-a mai vazut sa cumperi o chestie si din vreo 4 inchirieri de un weekend sa ajungi la break even? Ca sa moara mama, ma apuc si io de afacerea asta, ca in juma de an milionar ma fac.

Sau blejnar stie foarte bine ca datele aparent exacte, sursele aparent de incredere se folosesc ca metoda de … hai sa-i zicem persuasiune, desi manipulare e ceva mai ok. Motiv pt care deduc eu ca blejnar manipuleaza fara rusine si minte in fata, stiind exact ce efect are ce spune, chiar daca datele zise de el acolo nu exista si ce exista e in opozitie flagranta cu ce zice el.

Asa ca hai sictir!

Advertisements

4 Responses

  1. Mai nea Mogre.. astia’s precum ciutanii aia de-i prinzi cu tigarile in buzunar: “nu’s ale mele nenea! e ale lu’ un coleg.. :)) ” Nu stiu care e faza cu Ponta, nici daca Blejnar e regina. Pentru mine oricum Blejnar e vinovat, el si cu toata sleahta lui de porto(Bo)kalii, inclusiv cei de dinainte, toti cei care au sustinut mafia din vami. Chiar daca as adminte ca “n-a stiu, n-a vazut, n-a facut” tot nu pot sa uit ca patroneaza un minister din care face parte si garda financiara.. Hehehe.. sa zic mai departe?

  2. Indiferent ce zic ei, legea a fost conceputa de asa natura incat sa favorizeze vamesul in pretinderea mitei.

    Si anume, era in asa hal incat vamesul putea retine in vama un vehicol, pentru ca – si aici parafrazez legea – ‘asa vrea pula lui’ (semantic vorbind, e echivalent cu formularea din lege).

    Astfel incat aia de au conceput si votat si dupa aia permis existenta legii de-a lungul anilor sunt complici.

  3. Pai io zic sa te apuci de inchiriat schiuri, ca daca te duci in ostria la skiate, la aia cam asa e – 4 weekenduri de inchiriat si esti cum zici tu – break even 😉 Ai observat ca n-am zis nimic de muie ala de la anafu pulii, da?

  4. hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: