Regiuni, harneala, ura si cacat

Evident ca regiunile sunt o harneala. Gunoiu ala cu oki de basescu, tatal cacatului de bok, trebuia sa prezinte inainte de toate expunerea de motive + studiul de impact, DUPA care sa dea propunerea legislativa pe care sa o “dezbatem” noi cu tontii.

Bineinteles ca nu avem nimic, nici macar propunerea legislativa. Tot ce avem e un cacat aruncat pe gura de un betziv curvar intr-o seara. Din pacate pula ala e presedinte la ceva scara de bloc numita rromanika. La fel de bine putea fi o voma, si poate era mai bine.

Am zis toate astea ca suport la concluzia ca si povestea asta, ca toate povestile lu basescu, tatal spiritual al cacatului bok, este o vrejeala, harneala, shmenareala si bijnitzareala.

Din pacate cu mizeria asta aproape ne-am obisnuit, desi ar fi trebuit de muuuulta vreme sa intram peste el in palat si sa il implantam in istorie.

Problema mai mare esta ca de dragu vrajelii lui iar a agitat apele nationaliste. Ba mai mult, ar fi propus azi un tratament deosebit pt Covasna si Harghita fata de restul judetelor in cadrul reorganizarii aministrative, parte a “reformei statului”

Pe mine personal ma doare in pula de tot ce se intampla in judetele alea doua. Daca ei vor sa vorbeasca numa ungureste, e treaba lor. Daca ei vor sa traiasca in secolul 18, hai 19, e treaba lor.

Problema e ca prin asta ii instiga pe toti romanii care traiesc tot in secolele anterior numite, si prin asta risca sa arunce iar si din nou rromanika in aer, pe temele nationaliste ale secolului trecut in cel mai bun caz.

Adica gunoiu asta cu oki, pe o vorba aruncata in vant, isi permite sa riste ura etnica doar ca faza, ca ii convine la dictatura lui proprie si personala. Nu conteaza ca mai riscam un nou Targu Mures 1990 (martie), nu conteaza ca poate riscam si ce a fost Kosovo.

Nu conteaza ca ar putea muri oameni. Nu conteaza ca as putea muri eu sau prieteni de-ai mei, unguri sau romani deopotriva. Cacatului ii place scandalul, fie si interetnic, numa sa mai atraga cativa bizoni care, mugind, sa sutina justetea cacatului si sa il voteze fericiti. Sau poate asa face el la bautura: cauta scandal.

Sictir e prea putin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: