Satul cu maidaneji

Dragoș, chiar dacă eu nu mai scriu pe aici de ceva vreme, am să-ți preiau leapșa, pentru că subiectul cu maidanezii e mult prea tentant, iar azi dezbat ăia la secret, că așa a vrut Sulfina, dacă or să le pună pielea în băț sau nu.

Spre deosebire de zeci de indivizi care se miaună că aoleu, ne înghit câinii de vii pe stradă, tu ai venit cu o idee (ca și acum câțiva ani, pentru cine a uitat sau n-a fost pe fază.

Și cred că ar avea succes, dacă e suficient de bine pusă la punct încât să depășești câteva obstacole:

  • nu avem 350 de maimuțe (decât prin parlament), ci câteva zeci de mii de câini. (Numărul poate fi o problemă, dar s-o găsi un teren destul de mare)
  • maidanezii se găsesc pe toate drumurile (nu sunt maimuțe, sunt câini, accesibili pentru tot omul), deci cine ar veni să-i vadă și să mai și plătească pentru asta? (Poate dacă ai vinde super afectiv povestea legată de ei, așa da.)
  • cine se plimbă plin de curaj printre câteva zeci de mii de câini lăsați liberi…? (Poți să organizezi plimbările ca la Safari, în mașină, cu escale și coborâri pentru contact direct la puiandri și la cei clar neagresivi).
  • (ăsta-i cel mai greu) vocile ălora care nu vor să dea un ban pe piele de câine și ar vrea să îi vadă omorâți până la unul, în frunte cu madam Sulfina, care am înțeles (nu știu din sursă sigură, dar așa se zice) că deține ceva share din Protan, deci ar avea interes direct să obțină eutanasia.

Cu primele chestii ieși la capăt, punem creierele să fiarbă și scoatem un mare proiect turistic și ecologic (până la urmă), dar cu ultima, nu știu, zău, cum ai putea rezolva. Când e de făcut niște bănuți nemunciți, care vin repede și mulți și prestația nu poate fi verificată, nu cred că maidanezii politici s-ar lăsa castrați așa, cu una, cu două. Iar să smulgi maidanezului politic osul dintre fălci… eu zic că e greu și după ce-i iei ouăle.

3 Responses

  1. S-a votat. Alesii au ales.

  2. Au ales că stau două săptămâni, am auzit eu… sau gata, facem maidanezii săpun și poșetă pentru Sulfina?

  3. Au ales sa aleaga altii. Aia de i-au ales pe ei.
    Daca o omoara hingherii pe “Frumusica” nu-i vina parlamentului. E a aluia de la scara C. C-a votat asa. Responsabilitate locala. (nu zic comunitara ca se interpreteaza)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: