Cel mai restaurant libanez de cacat care este

Fusei cu jumatatea mea mai buna la restaurantu libanez proaspat deschisin mall afy, pacolo printre stanci pt aia care stie.

Nah, ca tot romanu, vorba lu pula ala de bok, vroiam si noi un vin si neste humusuri si alte subtilitati ale bucatariei libaneze.

Dupa vreo 10 minute in care auzeam o combinatie absurda de muzichie libaneza cu cascada de sub tine + scandal de pulime de mall pe baza de rezonanta, vine si o dshoara cu meniu.

La primu scan, cel mai ieftin vin, fo 50 ron. Yeeeeey. Deci am iesit cu consoarta la restaurant de neshte fitze. Sa vezi cu ce impresii ramane  :)))))

De fapt, ea zicea sa ne tiram ca e un cacat, da io nu, batman, sa le dam o sansa. Asa ca ete sansa.

1. Constatam ca masa e murdara. De fapt intr-o portiune anume se intarise jegu, de trebuia dat cu unghia jos. Chemam pizda corespunzatoare, aia se uita intai ostil la noi, sterge masa si zambeste ca si cum totul ar fi ok

2. Asteptam pana vine sa ia comanda de bauturi. Asteptam. Asteptam. Asteptam. E ca o mantra, in mortii masii.

3. Vine bautura. Ii cerem aleia si sa fie masa curata. O spala si ne arunca un “stiti … colega”

4. Dupa ceva timp, pizda cu pricina se prinde ca am paharul gol si, asa cum a invatat ea in faimoasele crashme in care a mai lucrat, se apuca sa imi toarne vin in pahar; unica problema e ca aproape a turnat pe langa, in timp ce vorbea cu o alta pizda la fel de chelneritza ca ea. A doua problema e ca a picurat si pe masa.

5. La faza asta mi-a sarit tzandarica. Adica aia toarna dampulea in pahar fara control si io platesc pentru ce? Nu trebuia sa toarne cu ceva atentie, chiar daca nu mai barfea despre cum o mananca in pizda?

5b. Vad la vecinu (arab da la ei) ca la ala a stiut sa ii infasoare gatul sticlei in servetel (cum se face la un restaurant cu oareshce pretentii), consider fapta o injuratura discriminatorie si ma scandalizez. vaca, in loc sa isi ceara scuze, aplica in sictiri un servetel si pe sticla cu care tocma daduse aiurea pe masa noastra.

6. m-am enervat, am rupt servetelu (prost pus oricum) si inainte sa apuc sa chem manageru, vine ala de capu lui

7. la plangerile mele, cf carora totul a fost “mizerabil” ala imi zice zambind cu mufa lui arabeasca “atata putem noi oferi aici”; adica daca nu va convine, hai sictir

Asa ca hia sictir. Am platit, nu am mancat nimic, am baut vinul ca doar nu era libanez si am plecat

Si sictir vesnic restaurantului libanez din afy. Si multa muie. Si cacat.

2 Responses

  1. ihim. fixa daia. cacare

  2. Dezamagire totala acest restaurant. Personalul a devenit plictisit si obraznic , dar surpriza neplacuta a venit la final cand am platit cu cardul pe care aveam suficienti bani..banca imi trimite prin sms ca tranzactia a reusit si sau transferat banii spre restaurant ,dar ,surpriza ,POS-ul lor de doi lei spunea ca tranzactia a esuat. A urmat un episod de tensiune , nervi si discutii cu un asa zis manager si vreo doi chelneri. Ei sustineau ca POS-ul lor nu are cum sa greseasca..probabil era sfintit . Am platit cash , cu promisiunea solemna ca pe acolo nu mai calc . Bineanteles banca mi-a confirmat ca POS-ul lor era de vina. Concluzie : m-a deranjat atitudinea lor superioara si sigura, dar uitasem ca sunt in Romania !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: