Disclaimaru’ lu’ Mogre

Aberez si imi place. Se baga multa carne, cateva pareri si iese salam de elucubratie. Cine se da sensibil, moralizator, intelectualist sau deontolog e invitat sa nu citeasca.

Pentru voi cei care totusi cititi, nu pretind ca am dreptate musai musai, dar pretind ca am dreptul la pareri si mi-l exercit; de explicat ma explic daca vreau. Daca nu, nu.

Cred ca oricine poate sa zica orice, cat nu ma deranjeaza. Iar pe acest blog eu sunt singurul care decid ce ma deranjeaza pe mine – bineinteles, tot fara sa dau explicatii.

A, si mai ceva: detest ipocrizia si lupt pentru pacea mondiala. My ass.

Si inca una: Datorita vulgaritatii, consider ca a citi acest blog este o forma de perversiune. Prin urmare ii rog pe toti le solicit imperativ tuturor celor care il citesc sa isi asume aceasta kestie si sa nu mi-o scoata mie pe nas, intr-o forma sau alta

4 Responses

  1. ha ha

  2. …in general atmosfera politica din Romania genereaza vulgaritate, dar educatie inseamna si sa poti sa-ti infranezi limbajul vulgar desi nu ne prea iese…dar sunt destule idei despre care se poate vorbi, slava Domnului fara a se face apel la vulgar si sexualitate directa…diferenta de stil si de maturitate!criza e si in exprimare si-n toate…nu doar economic!pacea mondiala e ceva care merge cu ideea de bine perpetuu…ce-ar fi fost ideea binelui fara sa fi aparut Isus, poti sa comentezi asta, or can you disclaim that!?

  3. primul meu post pe un blog, ce bine ma simt 😀
    nu am altceva de zis ^^

  4. Sictir.

Leave a comment