Cine pula mea e Cristian Gava?

L-am tot vazut la Realitatea TV, recomandat ca “scriitor” si dandu-si cu parerea pe tot soiu de kestii tehnice, cum ar fi situatia economica si creditul FMI. Parca totusi acolo NU scrie economist ci scriitor.

Io nu vad decat un putoi noname, intelectualist, rarait, care se chinuie vorbeasca a la patapievici – cu multe exprimari pretentioase si cu ceva mai putina substanta.

Asa ca ma mir si io: cine pula mea e cristian gava? Care-i faza? De ce il tot cheama astia pe junele “scriitor” sa isi dea cu parerea? Al cui nepot e?

57 Responses

  1. e un cetatean care are sau avea o emisiune la b1tv. genul ala de wunderkinder, care a stat toata viata cu ochii in carti. si nici nu e prost pustiu’. doar -probabil- virgin 🙂

  2. http://www.zoot.ro/Gava-copilul-minune,184818.html
    poate un viitor paunescu … poate un alt schizofrenic logoreic, viitor lider al neamului … sau poate chiar un baitel istet scos in fata sa-si dea cu parerea (pertinenta sau nu) pentru a mai amplifica putin complexul de inferioritate intelectuala de care sufera romanu … ca ne, de aia nu are bani, ca e prosti; nu ca putifrici asta

  3. Este un baiat care a citit enorm si se vede asta fiindca stie sa se exprime iar eu zic ca Romania are nevoie de oameni ca el pentru ca traim intr-o societate in care domina incultura, prostia, dorinta de inavutire, de sex.

  4. cine esti tu sa vorbesti asa despre un om care la 16 ani a scris 3 carti (2 de poezii si un roman). Arata-mi tu pe altul mai bun ca el din romania sau de afara.. sau poate ca esti tu si de aia te dai asa destept

  5. mah, io am pus o intrebare si am zis cateva lucruri care mi se par asa la prima vedere; cat despre scris o carte … hahahaaaaaa … cand auzi profesori universitari ca masoara cati metri de carti au scris, parca ti se ia si de scrisul de carti

  6. Nu prea avem prea multe genii, fenomene, sfinti adevarati si incepem sa-i fabricam, caci romanul are tendinta sa poleiasca cu aura de geniu, sfant, fenomen etc. tot ce prinde…
    In stiinta, arta, sport etc., romani care-s arhicunoscuti la scara mondiala sunt cu mult mai putini decat ne amagim sa credem, ii poti numara pe degete.
    Tipul asta de abordare gen NASUL, prin care un pusti gen Cristian Gava, este umflat pentru niste chestii exagerate, e un fel de a ne fura singuri caciula…
    Adolescentul in discutie da lectii despre toti si toate, mai trebui sa invete cum ie cu acuzativu’ vanghelian “care este”, sa mai citeasca niste “almanahe”, caci oricum a comis-o cu “niste repercursiuni” si “propriile pareri personale” si gata, “Muc cel mic al Romankai” e pe sticla, vedeta OTV-ista.
    Cristian Gava are o mare capacitate de memorare de informatii alandala, baza unui viitor Mafalda.
    L-a cererea nashului a recitat cu simtzire si patos “Desteapta-te romane”, dovada suprema a telepatriotismului, reusind sa se etaleze ca un fel de pui al lui Adrian-porcu’-natzionale imperecheat cu Cordeliu-Vagin Tuborg.
    Gestica si mimica semanau perfect cu cele ale lui Paunescu, iar retorica era a lui Vadim. Chiar sa-l fi influentat asa de mult acesti doi bizoni-mioritici?
    Mesajul sau este confuz si evaziv, cu tot bagajul urias de informatii, care, amestecat cu sentimentele sale contradictorii, radicale si imature, inerent genereaza idei neclare.
    Si ce dracu’ e cu discursul despre patrotism? Uniunea Scriitorilor cauzeaza la integritatea psihica?
    Copilul n-a avut copilarie si se vede, chiar crede sincer ca sufera pentru si datorita situatiei in care se gaseste Romania, nu datorita situatiei imposibile in care l-au adus parintii, in primul rand, de maimutzoi de circ, gen femeia cu barba.
    Mi s-a parut a fi doar un pusti toba de informatie acumulata alandala, marginalizat de cei de varsta lui, un inadaptat obsedat sa-si citeasca poeziile, de inteles de altfel cand nimeni din jurul sau nu il asculta, cu asa-zisi prieteni mult prea maturi pentru el, pentru care repeta lucruri auzite de la cei mari; cine are copii stie ca asta se intampla cu orice prunc tinut prea mult intre maturi, daca nu-i dai ce-i trebuie- lumea lui de copil…
    Spre compensatie si-a dezvoltat deja un dispret pentru tot ceea ce nu intelege dar critica vehement si la gramada- manelisti si calculatoristi, internet si cluburi….
    Cristian Gava sta toata ziua cu cartile in mana si asa a stat inca de la gradinita, dresura mamitzei si lui taica.
    Ni se spune ca la 4 ani stia Luceafarul pe de rost, ca are la activ vreo 5-6-7 biblioteci citite…
    Ce folos, ce poti spune despre un copil care in pauzele dintre ore sta si vorbeste cu robotica de la 222?
    Care robotica?
    Colegii de liceu povestesc ca de 2 ani de zile, in pauze, sta cu telefonul la ureche, pe mesaje de genul “pentru limba romana, tastati 1″…
    Cand un pusti isi cheama bunica la scoala pentru ca o colega a vrut sa-i dea o foarfeca in timpul orei si el se teme ca fata vrea sa-l omoare, ce mai e de comentat?
    Ma-sa si ta-su sunt vinovati, niste parinti inconstienti care i-au pus in mana un bratz de carti fara sa-l invete sa proceseze informatia, finalul fiind ca au scos un pusti total spalat pe creier.
    Primul simptom- emite pareri categorice despre lucruri pe care nu le-a trait, si nici nu le-a studiat cum trebuie.
    Pustiul pare un soarece de biblioteca cu viitor in camasa cu manecutze luuungi.
    Are nevoie urgenta de indrumare, dar cine sa i-o dea? Parintii i-au bagat in cap inca de mic: “esti un geniu, esti peste ceilalti, esti un neanteles…” si copilul a ramas marcat de monstruoasa sa precocitate.
    Citind despre el, mi-a placut zisa cuiva: “…Sau e doar un onanist mimetic care nu stie cum sa cistige aprecierea altora, mai ales ca e genul care nu iese sa se joace in fata blocului nu pentru ca ar fi prea destept pentru asta, ci pentru ca si-ar fura-o pe de rind de la vecinii de cartier?” :-)))

  7. Imi aduce aminte de emisiuinile de pe vremuri, pe TVR 1, unde aduceau in platou tot felul de copii ca sa imite lucrurile facute de adulti. Moderatorii ii puneau sa danseze, sa cante cantece despre iubirea pe care evident nu aveau cum s-o traiasca la varsta respectiva, totul sub privirea extaziata a parintilor & bunicilor din public.

  8. Am citit cele cateva postari de mai sus si am cazut pe ganduri. Personal, la acest baiat ma enerveaza foarte tare tonul sau nazal, modul afectat in care pronunta cuvintele si gestica lui vecina cu ticul. E inteligent, are o memorie buna, dar e extrem de antipatic. Din nefericire stiu ca tatal meu si-ar fi dorit un fiu ca el…

  9. E un baiat care, probabil, a citit multe carti la viata lui, si care (crede ca) a inteles mult din ele. Oricat de elevat vorbeste, oricat de mult a citit si oricat ar dori unii sa-l scoata simbol national, geniu de neegalat in lumea asta, el face greseala ca-si da cu parerea in anumite privinte in care ar trebui sa vorbesti mai mult din experienta, si mai putin din carti. Exemple sunt multe…(vorbea odata la realitatea despre golani si infractori pe care, zicea el, i-a studiat intens…vorbeste despre justitie, desi nu cred ca a avut vreodata de-aface cu justitia…etc, etc, etc.). Eu sunt de parere ca nu e suficient sa citesti ceva si sa reproduci ceea ce ai citit…nu asta te face destept.

  10. Deci aceeasi mare dilema o am si eu. Faza naspa e ca dintr-o intamplare, sau nu, lucrez la Rtv si de fiecare data cand il aduce pe putoi abia ma abtin sa intru peste el sa-i fut una si sa-l trimit la curve.Daca o sa primeasca un scaun in cap in timpul emisiunii, sa stiti ca e scaunu de sub mine.
    A, ca era sa uit, sunt perfect de acord cu ce au zis ceilalti. Avem nevoie de mai multi ca el, sa ne ramana mai multe femei noua.
    Tare mi-as dori sa-l las singur pe o strada din Ferentari, macar pentru cateva minute, Sa-l lase aia in chiloti pe distinsul geniu al mioriticilor.

  11. Acest gava, gavra-javra sau cum l-o mai fi chemand (?!?) e un monument de incultura. Nu stiu ce 16 carti o fi scris el la 3 ani si cui i s-o fi adresand prin acele brosurele, dar cu siguranta s-au taiat cativa zeci de copaci ca sa se faca ceva maculatura. Daca nu-si tiparea el porcariile nici nu putea trai Romania ?! Un astfel de intelectual ori se hraneste numai cu pufuleti ori numai cu seminte, dar cu siguranta alimentatia lui este lipsita de fosfor. Pe un post de televiziune Javra asta spune “Gheorghe Zamfir este un mit” ??? Ce? Un om este un mit? Putregaiul asta nu are proprietatea cuvintelor, un om neputand fi “poveste”, “basm”, “legenda”, chiar si numai pentru faptul ca maestrul Zamfir e in viata. Chiar daca o fi citit el “ENORM” (ca sa citez de mai sus), sigur nu a inteles nimic din ceea ce o fi citit.

  12. cred ca incep sa inteleg … I want more! ROFL!

  13. za story abaut Javra continua. In aceasta seara (sau in seara precedenta ?! cine mai tine cont cand e azi si cand e maine ?) javra a aparut din nou pe “sticla” intro emisiune realizata de Nasul, o emisiune unde s-a discutat despre masturbati, masturbare si masturbatori si ministri cu uneltele la vedere. Ce-i drept, panarama de Javra, s-a cam abtinut de la comentarii, dar faptul de a fi fost invitat intro astfel de emisiune si acceptul pe care si l-a dat ca sa participe (numai din dorinta de a-si expune inca o data fata aia de creatura libidinoasa) spune multe despre “intelectul” lui, despre ce tip cu rationalul fin este si despre statutul pe care il ocupa in societate alaturi de alti cetateni respectabili. Nu stiu ce sentimente aveti voi vis-a-vis de acest Gava (asta chiar e numele lui ??? ce naiba o fi insemnand ?), dar eu de fiecare data cand il vad in cutia televizorului cu greu ma abtin sa nu cobor in sala de forta si sa bag vreo cateva sute de pumni in sacul cu nisip. Fac un apel catre oamenii cu bun simt din televiziune: Dragi cineasti, nu mai invitati muratura asta in direct, fiti buni si trimiteti-l dupa seminte cand se mai autoinvita in “casa” voastra !!! PLEASE !!!

  14. Eu i-am dedicat un amplu articol. Tanarul acesta sper sa ajunga candva Presedintele ROMANIEI!

  15. Mogre la cat de vulgar te exprimi nu cred ca are sens sa te mai lamurim cine este Cristian Gava.

  16. eh, pula mea, asta-i viata, o sa mor nelamurit

  17. Un articol scris de criticul nostru literar despre Cristian Gava. Un mistic la 16 ani.

    Aceiasi parere am avut-o si eu despre el. Un putoi virgin vai de capu lui care isi da cu parerea, si cand recita il imita pe patapievici, e genu ala de pusti de iti vine sa ii tragi pumni in gura tocilarul scolii si impreisonistul pupat in cur de toti profesorii. Daca intri pe twitterul lui ai sa vezi ca imi raspunde dandu-mi “muie”, asa ca un om de cultura :)), fie mai are un tweet despre el la facultate: “toate facultatile ma vor oare unde sa ma duc” sau ceva de genu.

    Oricum nota 2 pentru Gava. Not worth it

    Aici mai citesti despre Gava: http://filme-carti.ro/indignari-saptamanale/cristian-gava-un-mistic-la-16-ani-1612

  18. mda, atata libertate te lasa si sa jignesti fara motiv, pentru ca tie ti se pare ca ai pula mare. din pacate ai un goagal rating prea bun

  19. BAI INVIDIOSILOR SI MITOCANILOR! PANA AJUNGETI VOI LA NIVELUL LUI SA TACETI SI SA MAI CITICI CATE O CARTE SAU CEVA! TANARUL ACESTA DE 20 DE ANI VA PUNE SUB RADICAL PE TOTI LAOLALTA! IN LOC SA AJUNNGETI LA NIVELUL LUI E MAI USOR SA IL COBORATI PRIN MIZERII LA NIVELUL VOSTRU! SA VA FIE RUSINE! CU ASTFEL DE OAMENI SE MANDRESTE ROMANIA NU CU MIZERII DE CARCOTASI CE SUNTETI!

  20. Uite cum e: io am o parere ca baiatu asta e in cel mai bun caz un fals si in cel mai rau caz un rahat cu oki. Am voie sau tre sa ma luati voi la pula? De fapt, daca vreti sa o faceti, sunti liberi DAR PE BLOGURILE VOASTRE! Suficient de clar pt creierele voastre de intelectuali? Deci, am acceptat rahaturile voastre din motiv de argumentatie. DAR! nu mai accept nici un rahat sa ma injure aici pe blogul meu. Suficient de clar pt intelectualii de voi?

    PS: Carcotashu de ine plateste la greu impozite, inclusiv pt “educatia” lu pulea. Puteti spune si voi la fel?

  21. [cenzurat]

  22. [cenzurat]

  23. @gunnar
    daca vrei sa ma injuri te rog sa o faci la tine pe blog si sa nu comentezi DELOC aici. regulile sunt simple: nu ma injuri la mine pe blog, daca ma injuri la tine nu comentezi nimic la mine. capisci?

  24. SE PARE CA NU AI PULA ATAT DE MARE PRECUM O AFISEZI!!! DACA NU ESTI IN STARE SA SUSTII O DISCUTIE POLEMICA(OARE STII CE-I AIA?) IN TERMENI RELATIV DECENTI MAI BINE STERGE-TI BLOGU DE PE NET! CITEAZA-MI ,TE ROG,PARTILE DIN TEXTUL PE CARE L-AI CEZURAT,SI PE CARE LE CONSIDERI INJURATURI!!!

  25. @gunnar- Sa polemizezi DECENT despre asa o indecenta a naturii, ca Gava, este mai imposibil decat daca ai cere acelasi lucru, apropo de un subiect de genul “Cum e sa te futi in cur” (cam la fel ca al ceti pe petardul cel mic dar pretentios! :-)) ).

  26. Ma amuza discutiile de aici foarte tare..sau sa zic mai bine zis ca ma dezgusta limbajul?! Pana una alta voi habar nu aveti ce apreciat e Cristian Gava asa cum il vedeti voi si cat de bine o duce. Si incercati sa fiti mai decenti macar, cel putin pe el categoric asta il diferentiaza de voi …si da…asta inseamna valoare..DECENTA!
    P.S. Cand va avea cineva cultura generala a lui Gava la 20 de ani sa lase un comment. Daca are cu ce..

  27. @Diana- Un retard c-o memorie buna, tot retard ramane. Asculta-i aberatiile pretentioase, de putoi neterminat si compara-l c-un olimpiot international, de fix varsta lui, olimpic din ce domeniu crezi tu ca-i mai doct ipochimenul… 😉

  28. Tizeule te superi daca imi satisfaci o curiozitate? Cati ani ai si ce studii ai? Daca tot faci asemenea afirmatii…pura curiozitate..

  29. Tizule* scuze, am scris in graba…nu a fost intentionata greseala

  30. 45/ 2 facultati (vre-o 22 de ani de scoala, pe vremea abuziv-impuscatului).
    Ce conteza in logica polemicii?
    Cel mai doct cunoscut al meu (si ma conversez si cu Manolescu al batranu’, spre exemplu) a facut doar liceul minier la seral (iar acum e director in televiziune).

  31. TIZULE,DA-MI TE ROG, NISTE REPERE VALORICE ROMANESTI.

  32. Iti dau niste exemple mai putin, sau aproape deloc cunoscute- Ioan Voda cel Cumplit., Mihai Tican Rumano, Julius Popper, Urmuz (Demetru Demetrescu-Buzau), Virgilius Justin Capra.

  33. Mogre impreuna cu toti astialalti care il contesta pe Gavra, sunteti doar niste obositi invidiosi pe acest baiat de 17/18 ani sau cati o avea… care are inteligenta si vocabularul pe care nu l-ar avea neamuri din neamurile voastre la un loc… gata ati facut si voi colo in pic de liceu si ati citit 2-3 carti …. si stiti un pic de lb.romana, gata va aflati in seama sa-l criticati pe acest baiat care multi il considera un geniu… iar acele persoane is net superioare voua din toate punctele de vedere….
    si cu tot cu ,,intelectualitatea“ voastra , tot la sapa si lopata ajungeti :))… dar poate cu putin noroc cu ajutorul oamenilor de genul lui gavra, no sa va pape’ lopata pe asta mai putini prosti …

  34. @anonnym

    in primul rand eu nu ma consider intelectual. am mai scris asta pe blog, dreptui ca nici io nush pe unde … da am scris … am renuntat public la calitatea de intelectual din cauza unora de genul asta, care de fapt nu stiu nimic despre nimic dar vorbesc din carti

    in al doilea rand, daca tu ai o parere buna despre gigi asta, e parerea ta. a mea e cea deja exprimata – si anume ca e un putoi care ar face mai bine sa muble dupa pizda la varsta asta decat sa se dea atoatestiutor pe la tv; si apropo de asta, NIMENI, dar ABSOLUT NIMENI nu mai poate sa le stie pe toate, pe simplul motiv ca is prea multe de stiut; asa ca nu imi spune mie ca vine gigi la 17 ani si imi explica de exemplu cum iese economia rromanikai din criza si dupa ce a terminat cu asta in urmatoarele 5 minute imi mai explica sensul vietii

    in al treilea rand, din tot ce spune baiatul asta, cat am avut nervi sa il ascult, deduc ca punctul lui forte nu e inteligenta, ci memoria; de fapt in discursul lui inteligenta lipseste, nu arata decat ca a citit foarte mult – ori un individ “de succes” (nu detaliez acum, ca e mult de zis, da nu e vorba de ghiul si mertzan) va trebui sa faca o combinatie eficienta de informatie (memorata pe termen lung sau scurt si accesata la nevoie din suporti externi) si procesare – adica inteligenta; ori baiatul asta nu are decat informatie, si nici aia nu contine tot ce trebe – pt ca nu e suficient sa vezi lumea din carti, mai trebuie sa si traiesti, sa simti si sa inveti din astea

    in al patrulea rand, recunosc, subiectiv, ma isterizeaza stilul asta afectat pe care il afiseaza numa numa sa para intelectual; daca ai ceva cu substanta de spus e bine sa spui direct, daca se poate in termenii cei mai simpli pe care ii permite subiectul dezbatut; a vorbi in termeni “complicati” despre un lucru simplu nu e dovada nici de cultura, nici de inteligenta, ci de cea mai pura si crasa prostie – dar evident, asta e doar parerea mea

  35. @anonnym- (felul in care ai scris anonim iti arata maturitatea, aveam o pretena in liceu care se semna Marry, n-o pot uita, facea o muie de exceptie! :-)) ) diferenta majora intre Mogre si Gavra este ca Mogre poate sustine orice conversatie cu Gavra, pe cand Gavra, niciodata in viata lui, si asta pot s-o pariez pe oricat, nu va fi mai mult de un maimutoi al tembeliziunilor, in nici-un caz nu va putea conduce ceva creat de el, cevaul ala dand de lucru la o haita de angajati. Asa ca o comparatie Mogre- gavra iil onoreaza pe Gavra/ jigneste pe Mogre- Parerea mea!

  36. Mogre daca nu te consideri un intelectual….ma intreb cum poti sa incerci sa judeci pe cineva? Adica sa fim seriosi, il judeci pe copilul asta ca are memorie si nu intelect…mai fa psihologiept ca iti lipseste multa. Hai sa nu ne mai dam aici sau in alte parti mari destepti si intelepti cand nu e cazul si cred ca am mai spus un lucru. Oricum ar fi Gava, bunul simt al celor care il vorbesc pe aici de rau, el il are…si asta face diferenta! Si referitor la ceea ce a acitit el sunt de acord cu anonnym care a spus ca au citit si unii 2-3 carti si acum se cred net superiori. D-asta o duce tara cum o duce, pt ca nu suntem deloc civilizati si pentru ca stam sa ii invidiem pe altii..Urat si dezgustator.

  37. @ Tizul – Gavra?! am crezut ca nu vad bine, dar ai scris de foarte multe ori..Intereseaza-te intai de cine vorbim..parerea mea daca tot va dati “culti” si el e un “prost”. Si referitor la modul tau de exprimare la anii tai si la studiile pe care le zici ca ai…am si eu tot 2 facultati am si un master si am jumatate cat varsta ta..dar stii ceva? Se vede dupa exprimari ca ai frustrari grave de pe veremea comunismului. Nu zic ca e mare destrept sau un geniu, nici nu cred ca am afirmat asta. Insa sunt clar convinsa ca este un copil care nu se compara cu multi altii la varsta lui. Asa daca vrei iti dau exemplu de bun memorator pe Vadim, care desi e destul de nebun…nu il putem numi prost..In fine, probabil cand nu veti mai injura, desi daca ati inceput deja cu titlul..mai vorbim.

  38. @Dyanna- INTELECTUÁL m. Persoană care se ocupă cu munca intelectuală; om cu pregătire specială care lucrează în domeniul științei, artei, învățământului etc. [Sil. -tu-al] /<lat. intellectualis, fr. intellectuel Sursa: NODEX
    repet pentru imbecili, Mogre poate purta orice discutie, eventual polemica, Gavra mai mult decat sa-si foloseasca memoria ca sa abereze pentru epatarea semidoctilor NU va putea niciodata. Dyanna, sa stabilesti cate carti a citit cineva/ ce nivel intelectual are in urma unei polemici denota infantilism.

  39. @Dyanna- se pare ca Gavra- punristul mi-a ramas in memorie mai bine fixat ca Gava- putzoistul. In ciuda facultatilor tale, sper ca si mentale, daca m-il citezi pe Rudotelul national ne-am lamurit cu ce hal(atul, cat ie halatul :-)) ) de om polemizam. 😉

  40. Nu obisnuiesc, dar ca sa te scutesc de replici cretine- *mi-l :-))))

  41. E un inceput si cenzura 🙂 Da poate gandesc mai infantil si din cauza varstei, nu voi contesta asta. Eu zic sa nu il mai analizam atat, parerea mea. De ce? Motivul e simplu. Unii isi fac nervi pe aici prin discutii si Gava o duce bine si va asigur ca o va duce la fel de bine ca pana acum, daca nu si mai si…deja e o persoana publica sa ii zic asa. Deci e pe felie la ora asta. Polemicile noastre nu isi au rostul.

  42. Pe ce pariem ca mai mult decat este acum, si nu mi-as da statutul meu pe al lui! ;)- nu va fi niciodata? Si cu minte aia a lui, genioasa, nu va crea nimic de retinut peste ani…
    Timpul va stabili cine se pricepe la “citit” oameni. :-)))

  43. Din cunostintele mele de fata, se cam pierde pe la pariuri..acum probabil depinde si de care 😉 Sincer stiti ce nu inteleg eu? De ce ne intereseaza atat sa analizam soarta lui Gava? Sau hai sa dau un exemplu si mai idiot Andreea Balan sau alte penibilitati de genul? O viata avem oameni buni, traiti-o din plin. Ca idee, ei traiesc de pe urma susotelilor noastre, d-asta apar pe stica pentru ca vrem sau nu noi ii promovam cu bune si cu rele. D-asta nu ma pasioneaza cometariile despre asa zise vedete sau stiu eu. Poate va intrebati de ce m-am oprit la acest subiect totusi sa raspund. M-a indignat titlul, ca sa fiu sincera.

  44. Eu nu pun pariuri decat daca STIU ca voi castiga. :-)))
    Tocmai ai scris ca esti aberanta! Pai cum vine asta? Ne citesti, te bagi in polemica, dupa care nu scrii ca e absurd sa polemizam! :-O Cine-i aberantul?!? :-)))

  45. Nu stiu daca sa rad sau sa plang (in sensul de modul de gandire la 45 de ani). Pentru ca s-a inceput cu jigniri la modul in bataie de joc ma voi opri cu comentariile aici. O zi buna tuturor.

  46. Io zic sa razi! Si sa vezi doar paiul din ochiul preopinentului. :-)))

  47. ROTFL ROTFL ROTFL (Rolling On The Floor Laughing pt neinitiati, ca mai e si dinaia)
    m-am spart de ras

    @Tizul multumesc de suport, mai ales ca zilele astea nu am prea avut timp si nervi sa raspund la toate rahaturile zburatoare din juru meu

    @Diana
    Subiectul asta era o simpla indignare de moment- intamplator eram in fata compului si vorbea gigi la tv – asa ca mi-am exprimat mirarea in scris. Cei care l-ati redeschis sunteti VOI. Mai trebe sa explci cine moare de grija lu gava?
    In alta ordine de idei, te intrebai cum pula mea imi permit sa judec pe cineva daca eu insumi nu ma consider intelectual. Ei bine, cata vreme nu pun mana pe arma am dreptul sa judec pe oricine si sa gandesc ce vrea muskiu meu central, chiar daca tie nu iti place! Nu trebuie sa fiu intelectual(ist) ca sa judec, trebuie doar sa am judecata limpede.

  48. astazi am citit in dex ce inseamna elucubratie 😀

  49. sunteti niste nimicuri de pe ultima treapta a societatii ,daca considerati ca un tanar e tare daca se pricepe la sex,gasca,chefuri……etc.Numai retardatii si incapabilii pot sa gandeasca astfel.

  50. Cristian Gava este ceea ce nu poti tu sa fi, un om citit, un baiat care a invatat carte, nu ca tine un ascultator de radio-uri comerciale si un “destept” care isi face un blog si isi da cu pararea fara sa fi citit nimic in viata lui. Asa ca lasa-ne cu astfel de articole.

  51. alin, esti ultimul cretin
    daniel ivan, hai sictir si mori

  52. se vede clar invidia,se vede cum vorbiti voi si cum vorbeste el,dar stii CAINELE MOARE DE DRUM LUNG SI ………DE..VOI DE GRIJA LUI GAVA.SUCCES CRISTI

  53. Bin ba ca esti tu dastept. Marsh daci!

Leave a comment