Da voi chiar sunteti cretini?

Ma adresez virtual populatiei rromanikai (ca de popor nu poate fi vorba) si mai putin cititorilor de aici, care sunt in marea lor majoritate exceptii.

Revenind.

Cat de retarzi cu bale curgand din gura tre sa fiti ca sa nu intelegeti ca statul va ia ~70% din viata voastra ca sa va dea inapoi un cacat presat si va trateaza ca pe niste milogi?

Cat de retarzi tre sa fiti sa va bucurati de invatamant “gratuit”? Pai la venitul mediu din rromanika, ati avea venit mediu (sau echivalent in putere de cumparare) nu 1500 lei, ci 5000!!!!!

Si la 5000 produsi, cum pula mea sa te bucuri ca nu dai bani pt copil la scoala, cata vreme te-ar costa maxim 500 / luna si ai iesi pe plus cu 3000? Si daca nu ai copii nu ai plati deloc?

Si cum pula mea sa te bucuri de sanatate “gratuita” cata vreme poti sa iti faci asigurare in Austria cu 80 euro / luna?

Da voi chiar sunteti idioti? Nu va dati seama ca asta e sclavie? Chiar nu intelegeti ca timpul muncit e timp din vietile voastre, ale tuturor si ca atunci cand cineva va fura rezultatele muncii de fapt va fura orele de viata petrecute muncind?

Si chiar nu intelegeti ca statul roman (in general, dar cu atat mai mult in regimul bashescubok) va omoara incet si sistematic, ora dupa ora, prin furt calificat?

Cat de prosti tre sa fiti sa nu intelegeti ca pentru un om cu viata medie, de 70 ani si 45 in campul muncii, statul iti fura peste 30 ani? Dupa care sa platiti cu zambetul pe buze pentru “justitia” care ii aresteaza preventiv pe gigi si gogu ca cica ar fi pericol social, dupa care ii elibereaza ca nu mai sunt “pericol social” dupa ce au vandut cate o afacere pe 2 lei? “Justitia” care da trei solutii diferite in trei instante diferite?

WTF? Da voi chiar sunteti retarzi de tot? Va place sa luati muie? (dinaia simbolica ca altfel am cunoscut destule femei absolut respectabile care faceau o muie extraordinara cu o placere deosebita!) Va place sa se pise puterea pe voi?

Wake up people! Desteapta-te romane, ca asta e imnu tau national!!!! Arunca-i pe cacatii astia la gunoi unde le e locul! Nu mai sta cu mana intinsa si asuma-ti propria viata! E mai simplu decat ai putea sa crezi!

Sictir! Parerea mea.

8 Responses

  1. Asa a strigat si T. Vladimirescu acum 190 de ani. S-au desteptat romanii putin, au tras cateva lupte cum demult nu mai avusesera apoi s-au culcat la loc; a venit Carol 1-ul, a dat din nou desteptarea, ne-am castigat independenta, facuram marea unire dupa care somn de voie. Ce a urmat e mai rau decat orice, al mai negru cosmar: comunismul, ale carui progenituri ideologice refuza sa crape! Chiar si in ziua de azi.
    De asta ma uit chioras pe de o parte la actuala “clasa” politica iar pe de alta la chemarea ta. Aici nu poate fi vorba de dat jos un guvern sau de fugarit presedintele, nuuuu.. Ar trebui ras TOT, inclusiv ministere, centrale, mii de agentii, prefecturi, samd. Asta s-ar numi un bun inceput Mogre.

  2. Exact despre asta vorbesc. Ras tot, din temelii. E singurul raspuns pe care il poti da unui stat de ocupatie: razi tot si nici unul dintre cei care a lucrat pentru fostul stat de ocupatie nu va avea dreptul sa lucreze in noul stat, evident minimal.

  3. E f. simplu. Sechestru pe toată hârtia și rămân fără suport…LA PROPRIU. Nema monitor oficial, nema formulare, nema amenzi, nema ordine de sechestru, nema orice curpapir, și statul sucombă. Batem palma?;)

  4. Bai, asta e prea tareeeeeeeeeee! E futui calcaiu lu Ahile! Genial. Da! Da! DA! fara hartii!

  5. Nici macar certificate de deces dupa executia lu bok si bashescu si udrea pt subminarea economiei, ca la ceashca!

  6. @Mogre

    Genial, pe bune? hehe,
    ideea vine din partea unui cre(ș)tinopat cu IQ de cca.80 cnf. evaluării lui TLP…..

  7. Tu chiar crezi ca majoritatea populatiei Romaniei face calculele astea ? Sau…e capabila sa le faca ?

  8. Bai nene, cata vreme majoritatea populatiei e paproape de limita saraciei, cum nevoia lor cea mai mare e de mai multi bani, mi s-ar parea normal sa faca oaresce calcule. But then again, cine e in stare sa faca calculele astea probabil nu e la limita saraciei, deci nu e in majoritate. Tricky stuff!

Leave a comment